6 трика, с които да подлудите желания мъж


 6 трика, с които да подлудите желания мъж
Снимка: iStock

С течение на времето не е необичайно страстта, сексуалното напрежение и романтичната енергия да намаляват в една връзка. Дори да сте в ранен етап на връзката си, не мислете, че само със силен грим и изрязано деколте ще успеете да му завъртите главата. Мъжете, подобно на жените, първо спират погледа си на визията, но за да не премине към следващата, можете да го задържите основно с поведение.

Вижте още: 4-те най-важни правила на щастливата и здрава връзка

Днес ви представяме 6 неща, които господата намират за ужасно секси в нашето поведение.

1. Удължаване на гласните

Един от най-бързите начини да бъдете по-привлекателни за вашия мъж е да удължите гласните, когато говорите. Ако непрекъснато бързате с изреченията си и говорите с него сякаш сте в заседателна зала, тогава в крайна сметка той ще започне да ви вижда повече като колега от работата, отколкото като любовница. Има огромна разлика в начина, по който мъжете приемат "Изглеждаш добре" и "Baaaabyyy…. изглеждаш толкова сексиии!" Не става въпрос да се правите на порно актриса, а просто да забавите темпото си и маниера на говорене.

2. Играйте със сетивата му

Един от най-големите подаръци, които жената може да даде на мъжа, е покана за царството на сетивата. Можете да облекчите главоболието му, като му предложите лъжица от храната, която сте приготвили, и кажете: "Ммммм… опита ли това? Толкова е свежо! Не танцува ли по езика ти?" Или да се изправите, да отидете до него и да го целунете по бузата и да кажете: "Обожавам да усещам топлината ти по устните си". Всичко, което ще го побърка по вас, е свързано с допир, вкус или дори звук.

Вижте още: 5 ключови разлики между стойностните и самовлюбените мъже

3. Правете му комплименти

Всъщност, тъй като повече мъже не са свикнали да ги хвалят, когато получат комплимент, това им действа като душевен оргазъм. Първият вид комплимент е добре да бъде свързан с черти от неговата идентичност. Вторият вид комплимент трябва да е за неща, за които смятате, че той се чувства най-малко уверен.

 4. Говорете чрез чувства, а не със заповеди

Ако почнете да му крещите защо не е изхвърлил боклука, той ще се почувства като нахокана домакиня, а повярвайте - убиете ли достойнството на един мъж, убивате и връзката си. Може да поискате всичко и той ще го направи, ако не се държите като генерал. Ако се върнем на примера с боклука, може да кажете: "Чувствам се доста изморена, може ли да хвърлиш боклука, скъпи?".

5. Женска енергия

Ако все още не сте схванали основната тема на тази статия, голяма част от нея може да се сведе до тази една точка. Вие ставате по-привлекателни за вашия мъж, като възприемете чувството си за женска енергия. Култивирайте връзката си с вътрешната си женственост. Движете тялото си. Носете неща, които ви карат да се чувствате красиви. Направете място за игра и лекота във връзката си. Повечето съвременни жени правят огромна грешка, когато влезнат във връзка и започнат да се борят за открито надмощие в отношенията. Вие отново можете да сте лидер, но следвайки правилото: Силата на една жена е в нейната слабост! По-добре е да събудите желанието на партньора си да ви защитава, отколкото да воюва с вас.

6. Инициативност

Повечето мъже се радват да бъдат инициатори на срещи, секс и приключения. Но падането на цялата тази отговорност директно върху плещите им може да ги умори с течение на времето. Затова поемете част от енергията, която е необходима, за да разпалите огъня във връзката си, и инициирайте общи забавления.


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама