5 ключови разлики между стойностните и самовлюбените мъже


5 ключови разлики между стойностните и самовлюбените мъже
Снимка: Istock

В началото на една връзка е доста трудно да прецените до колко новият партньор в живота ви е наистина стойностен мъж, а не самовлюбен човек, който на един по-късен етап ще отрови живота ви. Нарцистичните мъже имат доста изменчива природа и могат да играят перфектно роли, когато искат да ви спечелят в началото.

Вижте още: Благодаря, че обичаш онази част от мен, от която аз се срамувам

Днес ви представяме 5 ключови разлики между самовлюбения и отдадения мъж:

1. Щедър на жестове

Стойностните мъже ще правят мили жестове към вас без да превръщат това в търговия с очакването да получат непременно нещо от вас в замяна. Отдаденият мъж ще краде от собственото си време, за да бъде с вас, понякога без дори да казва какво е пренебрегнал, докато нарцистичният тип няма да спира да ви натяква какви жертви е направил, за да се видите на вечеря.

2. Не тества търпението ви

Един мъж на място няма да поставя връзката и чувствата ви в риск, така че да ви кара да се чувствате несигурни. Нарцистичният тип мъже постоянно ще подлагат на тест вашата емоционална издръжливост и граници, за да са наясно до къде биха могли да стигнат.

Вижте още: Ако НЕ чувствате тези 6 неща, това не е любов

3. Не ви карат да ревнувате

Един стойностен мъж, който държи истински на вас ще направи всичко да ви покаже, че може да му имат доверие. Той никога няма да ви постави в неудобна ситуация и да ви кара да ревнувате. Тук обаче е слабото място на нарциса, който се чувства обичан само, когато е ревнуван и обожаван от всички.

4. Нямат повече селфита от вас

Еди стойностен мъж ще използва социалните режи по конструктивен начин, а не за да трупа лайкове на селфитата си. Овен това няма да се притеснява да качвате снимки с него. Самовлюбеният ще търси внимание в социалните мрежи и ще се опитва да прикрива отношенията си с вас, за да не загуби фенките си.

5. Нямат харем от бивши

Нарцистичният тип мъже никога не приключват напълно отношенията с бившите си и ги уверяват, че един ден ден отново ще са заедно, защото са сродни души. Това е само, защото не могат да си представят, че някой друг ще заеме мястото в живота им, макар че вече са приключили отношения. Стойностният мъж изчиства напълно живота си от изминали връзки, защото знае, че по този начин вреди и на предишната си и настоящата си приятелка.  

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама