Ако НЕ чувствате тези 6 неща, това не е любов


Ако НЕ чувствате тези 6 неща, това не е любов
Снимка: iStock

Повечето хора в желанието си да срещнат партньор и да не са самотни, са склонни да се самозалъгват във връзките си. През цялото време обаче усещат една празнота в себе си, която не могат или не искат да признаят, че просто се дължи на липсата на вълшебната дума "любов".

Днес ви представяме 6 признака, че тази връзка НЕ е вашата мечтана приказка:

1. Имате си по-важни приоритети от връзката ви

Когато човек е влюбен, той винаги несъзнателно поставя романтичните си отношения на първо място. Ако вие или партньорът ви все имате по-важни ангажименти от това да прекарвате времето си заедно, най-вероятно просто ви липсва магията на любовта.

2. СЕКС

Той е показателен за химията между двама души. Когато сме влюбени, искаме да слеем нашите тела, умове и дух с този на половинката ни. Оргазмът не е само удоволствие. Става въпрос за желанието да споделим нашите сърца, души, атоми и електрони.

3. Не искате да се свържете

Любовта е онова чувство, което е карало хората да живеят заедно още преди да е имало ипотечни кредити, когато са обитавали пещерите. Ако вие искате да създадете дом и семейство, то ще се случи, независимо от всички пречки. Ако единият от двамата не е влюбен, то няма да се случи въпреки всички възможности.

4. Разочарование

Много хора са влюбени не в партньора си, а в идеята за всички празненства, свързани с годежа и сватбата. Ако след медения месец един от двамата изпадне в депресия, то най-вероятно просто не е влюбен в половинката си.

5. Изпадане в труден момент

Всички може да го играем влюбени, когато животът върви по ноти. Лакмус за истинската любов са трудните моменти, в които един от двамата партньори изпада. 

6. Любовта е пътуване, а не дестинация

За много хора всяка промяна в начина на живот се оказва катастрофална за отношенията им с партньора. Това може да е промяна в стандарта на живот, смяна на дома или нещо друго, което нарушава битовия комфорт, което по никакъв начин не може да разруши любовта, ако е истинска.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама