Ако вашето момиче е тъжно, вие сте този, който трябва да върне усмивката ѝ!


Ако вашето момиче е тъжно, вие сте този, който трябва да върне усмивката ѝ!
Снимка: iStock

Понякога момичетата се дразнят и променят настроението си, без дори да осъзнават причината за това. Въпреки че са странни същества, жените имат нужда от подкрепа и разбиране от страна на своите любими. Така че, ако вашето момиче е тъжно, вие можете да върнете усмивката ѝ! Ето как:

Дръжте настрана егото си и говорете с нея

Един от най-големите проблеми във всяка връзка се нарича „Его”. Представете си, че спорите с нея за това кой е прав и кой не. Е, дори да не сте направили нищо лошо, вие сте влошили нещата просто като спорите с нея. Вместо това, бъдете смирени и преодолейте гордостта си, направете първата стъпка, за да се извините и да говорите с нея. Ще я накарате да се усмихне, като просто проявите малко разбиране, когато възникнат проблеми.

Извинете ѝ се

Да ѝ кажете „Съжалявам“ е най-добрият начин, по който може да върнете усмивката й. Това не доказва, че сте сгрешили, но показва вашите ценности и уважение към човека до вас. Може да се наложи да й трябва малко време, дори и след като й се извините, но не се отказвайте. Може да се счита за един от най-добрите начини да накарате момичето си да се усмихне, когато е ядосано на вас или на някой друг.

Слушайте я

Понякога всичко, което трябва да направите, за да се почувства по-добре, е да я слушате. Слушането е един от ефективните начини за справяне с проблемите във връзката. Така че, вместо да спорите с нея, оставете я да говори и просто й обърнете внимание. Едно момиче се чувства по-добре, когато признаеш нейните чувства и това в крайна сметка ще я накара да се усмихне.

НЕУДОБНИ СИТУАЦИИ, КОИТО ВСЪЩНОСТ УКРЕПВАТ ОТНОШЕНИЯТА

Прегърнете я

За момичетата прегръдките и сладките целувки ги карат да се чувстват специални. Докосването ви може да я успокои и да я накара да се усмихне в моменти на гняв. Така че, бъдете там, за да я държите за ръка и да й дадете топла прегръдка, вместо да спорите с нея.

Накарайте я да се смее

Хуморът заема значително място в една връзка. Това е едно от най-мощните инструменти, които можете да използвате, за да очаровате момичето си. Дори когато тя се сърди на вас, няколко забавни шеги или жестове могат да я накарат да забрави гнева, който изпитва в този момент.

Накарайте я да се чувства обичана

Едно момиче трябва да знае, че е обичано и ценено дори по средата на спора. Покажете своето уважение, разбиране, истински я изслушайте и признайте емоциите й, вместо да се борите срещу нея.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама