Бягайте от тези 5 типа мъже, защото ще провалят живота ви


Бягайте от тези 5 типа мъже, защото ще провалят живота ви
Снимка: iStock/Guliver

Казват, че любовта е опияняваща лудост, която ни кара да виждаме партньора си в най-добрата му светлина и да оправдаваме всяка негова грешка. Но какво става, когато "изтрезнеем"? Отново сме сами и се чудим как още в началото не сме забелязали, че с този човек няма как да се получат нещата.

Днес ви представяме 5 типа мъже, от които трябва да бягате с 200 км в час:

Момчето на мама

Представете си, че сте поканени в дома му след вечеря, но ви моли да говорите тихо, защото родителите му спят в съседната стая. Да, това означава, че новият ви възлюбен живее с мама и татко, макар че вече отдавна не е студент. Толкова е удобно, когато майка ти винаги е там, за да те нахрани, да поддържа всичко чисто и организирано, и да изпере дрехите ти. Тя дори може да ви даде малко джобни пари, ако се държите добре. Този човек може да бъде страхотен приятел, но не и добър съпруг.

Вижте още: 5 правила, които трябва да следвате по време на първа среща

Фен

"Не мога да дойда при родителите ти – тръгвам да подкрепям моя отбор." Ако чуете нещо подобно, това означава, че имате работа с фанатик, който ще пожертва всичко за хобито си. Приятелите му винаги са там и го чакат, а домът му винаги е затрупан от купища топки, чаши или ловни трофеи. Ще има ли достатъчно място за вас в този дом?

Скулптор

Този мъж възприема партньорката си като "празно платно", което се нуждае от скулптуриране, за да стане тази, която ще се впише в живота му. Ако постоянно ви сравняват с другите и ви казват да не носите тези дънки, да се отървете от пиърсинга си или да приведете тялото си във форма, това означава, че сте имали "късмета" да срещнете "скулптор". Той самият далеч не е съвършен, но е насочил енергията си да променя вас, а не себе си.

Вижте още: 4 знака, че партньорът ви е изгубил интерес към вас

Прахосникът

Прахосникът ще ви покани в най-модерния ресторант и ще ви почерпи с омар и черен хайвер. Но следващия път той ще ви поиска назаем 10 лева за такси. Едно разточително момче, което обича да тегли бързи кредити за най-новия iPhone. Отношенията с този тип мъже могат да доведат до сериозна "връзка" със съдебните изпълнители.

Скъперникът

Този човек все още няма смартфон, защото неговата Nokia 3310 работи перфектно. Той продължава да кърпи стари дрехи възможно най-дълго и се отървава от тях едва когато са напълно износени. Има пари за нови, но хобито му е да спестява. Ако вие не избягате от него, то той ще избяга от вас в момента, в който ви усети като разход,

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама