4 знака, че партньорът ви е изгубил интерес към вас


4 знака, че партньорът ви е изгубил интерес към вас
Снимка: iStock

Някои раздели са шумни с гневни нападки, спорове и негативни емоции. В други случаи промените са по-фини, с постепенно образуване на дистанция между партньорите, докато изведнъж тя стане твърде голяма, за да се преодолее.

Понякога единият човек разбира, че се образува пукнатина. Друг път се появява неочаквано и всичко, което могат да направят, е да гледат как връзката им се разпада и да се чудят какво биха могли да направят по различен начин.

Ето 4 признака, че партньорът ви е изгубил интерес към вас:

1. Няма време за вас

Ако ви се струва, че вашият партньор ви избягва или ако винаги проваля общите ви планове по една или друга причина, не пренебрегвайте този сигнал. Двойките трябва да искат да прекарват време заедно. Ако той все си намира оправдания, за да не се видите, определено е червен флаг.

Вижте още: 7 знака, че имате нездравословни граници във връзката си

2. Романтиката е изчезнала

Дори и да прекарвате време с половинката си, това не означава, че искрата помежду ви е все още жива. Той вече не ви държи за ръка, не е толкова нежен, както в началото, не се интересува от това да ви се хареса, а интимността е далечен и мъгляв спомен... Всичко това може да са признаци, че вече няма интерес към вас.

3. НЕ сте му приоритет

Вие трябва да сте на първо място във връзката. Разбира се, винаги ще има моменти, когато децата ще бъдат приоритет. Но ако той се интересува повече от това да бъде с приятели и да се отдаде на други хобита, това означава, че не приема връзката ви сериозно.

Вижте още: Aко той не ви иска, не се опитвайте да го разубедите

4. Не иска да спори

Бихте си помислили, че е вярно обратното – че спорът би бил знак, че отношенията ви са в беда. Факт е, че има разногласия във всяка връзка и ако партньорът ви предпочита да замълчи, вместо да обсъди даден проблем, това е лош знак. Това може да означава, че вече е апатичен и не се интересува от разрешаването на вашите проблеми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама