5 правила, които трябва да следвате по време на първа среща


5 правила, които трябва да следвате по време на първа среща
Снимка: istockphoto.com

Лошата новина е, че проучване сочи , че начините за запознанства между двойките са се променили доста, но пък добрата е, че ключовите правила за поведение на първа среща са все още от старата златна школа.

Вижте още: 4 знака, че партньорът ви е изгубил интерес към вас

5 златни правила за първа среща:

1. Той кани, тя плаща

Единственият традиционен начин за среща, който все още е в сила, е общото вярване, че мъжете трябва да направят първата крачка. Много мъже вече обаче не обичат да плащат сметката, дори ако става дума за една вода. Мили дами, няма нужда да се правите на арабски шейх, но пред избора да делите, по-добре платете цялата сметка, за да покажете, че сте независима и с обноски.

2. Честността (все още) е най-добрата политика

Не се наслаждаваш на времето си навън с как се казва? Кажи му. Повечето необвързани смятат, че е най-добре учтиво да кажете на новия човек в живота ви, че не намирате допирни точки с него. Нито една от страните не получава нищо от това да се преструвате, че ви е приятно, и никога не знаете кога ще се сблъскате с него или нея отново по-късно в живота. Запомнете: обноските имат значение.

3. Не стигайте докрай

Поне не веднага след първата ви среща. Въздържането от бързия секс, създава мистерия и ако за една вечер той получи всичко, ще е по-малко мотивиран да се обади за втори кръг. Всъщност неспазването на това правило може да провали шансовете ви за друга среща.

Вижте още: Ти заслужаваш същата любов, която даваш на другите

4. Класическата комуникация е най-добра

В тази дигитална ера има стотици начини, за да разберете как е минала срещата ви: текстово съобщение, социални мрежи, но най-изненадващо и готино ще е просто да се обадите и да разговаряте по телефона.

 5. Кога да му поискате приятелство в социалните мрежи?

Ах, дилемата на социалните мрежи, която измъчва всички необвързани. Що се отнася до искането на приятелство в социалните мрежи, то е добре да бъде след поне 2-3 срещи, но също така е още по-добре да изчакате на вас да ви се поиска.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама