Ти заслужаваш същата любов, която даваш на другите


Ти заслужаваш същата любов, която даваш на другите
Снимка: iStock

Всяка раздяла, която не е в резултат на изневяра, има един и същ общ знаменател: дисбаланс между партньорите.

Когато един човек не чувства, че извлича от връзката това, което влага, независимо дали това е усилие, време, емоция или нещо подобно, просто се изтощава в отношенията. Разбира се, връзката не е математическо уравнение и не може и двамата партньори да са 50 на 50, но е изключително важно и да не се превръщате в магаре, което носи на гърба си целия емоционален багаж на отношенията.

Вижте още: 5 неустоими черти на жените с класа

Грешно е обаче да влагате цялото си сърце в една връзка и да чакате цяла вечност другият да направи същото, защото това е обречена кауза.

В един момент разбирате, че не получавате същата любов, която давате. Може би дори не сте близо до това. И точно тогава започва да ви боли силно.

Най-лошо е, когато знаете, че някога и двамата сте били на 100% във връзката и изведнъж, или бавно с течение на времето, партньорът сякаш абдикира от отношенията. Това може да бъде объркващо и разстройващо, защото знаете на какво е способен вашият човек. Стига да иска, разбира се....

Вижте още: До момичето, което се бори, това е за теб

Никоя връзка не може да преживее постоянен дисбаланс. Не можете да продължавате да давате и давате, тъй като това е опит да съживите нещо, което отдавна е умряло.

Истината е, че няма нищо по-страшно за егото и душата ви от това да сте с някой, който не ви обича. Дори да го приемете за известен период от време, то в един момент липсата на любов при наличието на партньор ще започне да ви разяжда.

Просто бъдете смели и си дайте шанса да срещнете някой, който ще ви обича наистина, тъй като всяка една жена го заслужава!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама