До момичето, което се бори, това е за теб


До момичето, което се бори, това е за теб
Снимка: iStock

До момичето, което се чувства невидимо - разбери, че не си. Tова, че някой не те вижда, не означава, че не съществуваш. Понякога хората, които смятаме, че ни познават най-добре, всъщност изобщо не ни познават. Запомни, че мнението на другите за теб НЕ трябва да те ръководи по пътя ти.

До момичето, което се старае, но чувства, че не стига до никъде - продължавай да работиш и да учиш. Всеки има своето време.

До момичето, което се чувства като бъркотия - ще издържиш на бурята и ще намериш пътя наобратно.

Вижте още: 5 начина да станете психически силен човек

До момичето, което се страхува от любовта - отвори сърцето си. Да живееш изпълнен с любов живот е възнаграждаващо пътуване. Приеми го и възприятията ти ще се променят.

До момичето, което винаги е до всички останали - научи се да казваш "не" и осъзнай какво те прави истински щастлива. Толкова си свикнала да се съобразяваш с другите, че си забравила за собствените си нужди и желания.

До момичето, което е с разбито сърце - ще става по-лесно. Плачи, ядосвай се и приеми това преживяване като пренасочване, а не като отхвърляне.

До момичето, което има силна тревожност - няма винаги да е така. Може да ти е трудно в момента, но с времето нещата ще се подобрят. Потърси професионална помощ, ако не можеш да се справиш сама, за да живееш свободно.

До момичето, което не обича себе си - да обичаш себе си е най-добрият подарък, който можеш да си дадеш. Започни с малко и избери нещо, което харесваш в себе си. Оттам нататък продължавай да градиш, любов.

До момичето, което се чувства самотно - не си. Склонни сме да се фокусираме върху това, което нямаме, и да забравяме хората, които стоят точно пред нас. Протегни ръка на близките си и се отдалечи от онези, които не могат да те оценят по начина, по който заслужаваш.

Вижте още: Не се страхувайте да бъдете "обикновени" жени, защото всеки се опитва да е друг

До момичето, което е талантливо, но смята, че не е достатъчно добро. Разбери, че си достатъчно добра, но няма да можеш да се отличиш, ако не продължаваш да се опитваш.

До момичето, което се чувства в капан от живота - винаги можеш да вземеш друго решение. От теб зависи.

До момичето, което не може да си спомни какво е чувството за радост - тя е вътре в теб, не спирай да се бориш за нея.

До момичето, на което дори му е омръзнало да се бори - ти почти си преминала през хаоса. Имай вяра.

До момичето, което не се вписва - не се насилвай и не се променяй. Хората, които принадлежат на живота ти, ще те посрещнат с отворени обятия.

До момичето, което се бори - ти си силна и можеш да преодолееш всичко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама