Не се страхувайте да бъдете "обикновени" жени, защото всеки се опитва да е друг


Не се страхувайте да бъдете "обикновени" жени, защото всеки се опитва да е друг
Снимка: iStock

В свят, в който можеш да бъдеш всеки или никой, изкуството да приемаш себе си е наистина трудно. Всеки иска да бъде някой. Хората се борят със зъби и нокти да станат известни със своя външен вид или умения, когато истината е, че това носи голяма доза отговорност. Може би не е писано да се превърнете в това, за което сте мечтали, защото има още уроци, които трябва да научите или защото натискът би бил прекалено голям, ако успеете.

Но това не е важно. Няма нищо лошо в това да бъдете „обикновени”, защото всеки човек е от значение. Обикновеността не намалява собствената стойност като личност. Никой не е казал, че трябва да сте човекът, който оказва влияние или дори променя света. Това, че сте обикновени, не ви прави губещи.

6 начина, по които бащите скапват характера на синовете си

Хората, за които смятате, че са постигнали много повече от вас, за съжаление не винаги се чувстват като победители. Мнозина се борят да се насладят на постиженията си, защото са заслепени от идеализацията към живота.

Понякога е по-добре да загубите, отколкото да спечелите, ако това означава да запазите съзнанието и ценностите си. Може би много неща в живота не вървят по начина, по който сте очаквали. Може би това трябва да ви накара да се наслаждавате на всяка малка крачка в правилната посока.

Просто бъдете себе си – така оказвате влияние, приемайки живота и същността си. Пътят ни не винаги зависи от това колко хора ви познават или колко умения сте усвоили. Да бъдете „обикновени” е страхотно, когато сърцето и душата ви са добри. Когато сте опора на семейството и приятели. Когато не обръщате гръб на чуждите нужди.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама