От какво най-много се страхува в любовта всяка зодия


От какво най-много се страхува в любовта всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Всеки иска да намери голямата любов, но понякога търсенето се оказва по-сложно от очакваното. Защото, за да намерим признание, уважение и загриженост, трябва да дадем същото в замяна, отваряйки душата си. Разбира се, това плаши много хора. А вие от какво се страхувате в любовта? Ето какво казва вашата зодия!

Овен

Смятате, че е ужасяващо да се отворите истински към друг човек. Да бъдете уязвими, да свалите „гарда“ и бдителността си и да издадете тайните, които сте работили толкова усилено, за да запазите от света.

Телец

Да се доверите на някого е ужасяващо за Телците. Тайно се страхувате, че ще бъдете измамени и тогава ще умрете сами. Трудно ви е да имате вяра, че някой няма да ви нарани, когато лесно може да го направи.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 6-10 февруари 2023

Близнаци

Вие сте ужасени от липсата на промяна, а в една връзка винаги идва момент на засттой. Искате да срещате нови хора, да ходите на нови места. И това ви кара да се чувствате неудобно.

Рак

Ужасени сте, че има шанс вашият партньор да се събуди един ден и вече да не изпитва толкова силни чувства към вас, колкото някога. Предпочитате да не рискувате, отколкото да откриете, че половинката ви бавно ви е разлюбила без истинска причина.

Лъв

Страхувате се да не загубите независимостта си. Не искате да станете от онези хора, които винаги ходят по двойки и разчитат на половинката за всичко. Притеснявате се, че ще се изгубите, след като намерите вашия човек.

Дева

Страхувате се да прекарвате цялото си време с един човек. Толкова сте заети с работа и с приятели, че не сте сигурни дали можете да вместите връзка в графика си. Притеснявате се, че любовта ще ви отнеме време от другите неща, които ви интересуват.

Везни

Вие се ужасявате от любовта, защото колкото повече имате, толкова повече трябва да загубите. Не искате да вдигате очакванията си и след това да се окажете разочаровани.

Скорпион

Вие сте ужасени от себе си. Страхувате се, че ще намерите страхотен човек и след това ще прецакате всичко заради ужасяващия си характер. Страхувате се, че вие ще бъдете виновен за предстоящата раздяла.

Стрелец

Страхувате се от обвързване. Не искате да се посветите на един човек и години по-късно да разберете, че сте избрали грешния. Не искате да останете без възможности и план Б.

Козирог

Страхувате се от повторение на историята. Били сте наранявани преди и не искате да се повтори.

Водолей

Страхувате се да намерите щастието. Част от вас не вярва, че го заслужавате. Част от вас се чувства така, сякаш ви е писано да останете сами завинаги.

Риби

Страхувате се да бъдете този, който обича повече. Да бъдете единственият, който полага усилия. Да бъдете единственият, който искрено се интересува дали връзката ще продължи цял живот, или ще се разпадне.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама