5 неустоими черти на жените с класа


5 неустоими черти на жените с класа
Снимка: Istock

Класните жени са напълно наясно с магията, която носят в себе си, и с която успяват да пленят всяко мъжко сърце.

Не е задължително да са най-сексапилните жени на партито, но има нещо в тях, което привлича противоположния пол като магнит.

В тази връзка, ако търсите нов партньор, не мислeте за това дали да си сложите хиалурон в устните или да удължите косата, просто се опитайте да бъдете елегантна жена и няма дълго време да останете сама.

Вижте още: Той не беше твоята сродна душа, а просто разсейване

Днес ви представяме 5 неустоими черти на класната жена:

1. Позитивна е 

Класната жена носи положителни преживявания. Тя знае, че усмивката и позитивното отношение изграждат по-дълбока емоционална връзка с мъжа. Тези преживявания ще го накарат да иска да бъде винаги в нейната компания. Елегантната жена не е дребнава и не натяква постоянно грешки от миналото. Ако внасяте положителна енергия във връзката, и двамата ще се чувствате по-удовлетворени и по-щастливи, когато сте заедно.

2. Има свой собствен живот

Да бъдете високоценена, класна жена означава да имате собствени приятели, хобита и страсти. Ако половинката ви иска да вечеря без вас навън, то не си просете покана, а покажете, че имате живот извън този с него. Ако направите мъжа център на живота си, това ще ви направи нещастна. Ако го накарате да се чувства виновен, че прави неща без вас, той ще гледа на вас като на бреме, вместо като равностоен партньор, когото няма търпение да види след вечерята с момчетата.

3. Не говори за недостатъците си

Ако мъж ви направи комплимент, кажете "благодаря", а не се дръжте все едно някой казва за първи път нещо положително за вас и се е объркал.

Говоренето лошо за себе си показва на мъжа, че не се уважавате или обичате. Трябва да започнете да говорите положително, вместо да осъждате собствените си недостатъци. Когато сте заедно, той не анализира, че дупето ви е твърде голямо, а си мисли какво ще е усещането краката ви да са обвити около него.

Вижте още: 7 знака, че имате нездравословни граници във връзката

4. Оценява мъжествеността

Мъжете са направо страхотни, когато разберете, че различията ви с тях правят връзката ви непредсказуема и вълнуваща.

Един мъжествен мъж има свои собствени предпочитания и ще прави нещата по различен начин от вас. Ако го поканите на бебешкото парти на най-добрата ви приятелка и той откаже, покажете му, че го уважавате, вместо да го убеждавате, че всички мъже ще бъдат там.

Всеки път, когато една жена трябва да убеди партньора си да направи нещо, което той наистина не иска, той ще започне да се чувства по-малко привлечен от нея. Оставете го да реши сам и не се опитвайте да решавате вместо него.

5. Тя е непринудена, но има и граници

Алфа мъжете обичат, когато жената може да се носи по течението и не се опитва да контролира всяка ситуация. Класната жена не се страхува да каже "не", когато не се чувстват добре. Мъжете харесват, когато една дама може да заяви предпочитанията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама