Как да си върнете бившия, без да спите с него


Как да си върнете бившия, без да спите с него
Снимка: Istock

Някои хора казват, че сексът е първата стъпка към връщането на бившия, но не е така. Всъщност той намалява шансовете ви да възобновите връзката си. Или казано по-грубо: Защо да купуваш кравата, когато получаваш млякото безплатно?

Със секс партньорът ви всъщност лекува раните си от раздялата. В крайна сметка, когато той започне да се чувства достатъчно уверен в себе си, ще се върне на пазара в търсене на друга.

Вижте още: 16 сигурни знака, че той още е влюбен във вас

Днес ви представяме няколко хитри стратегии, с които бившият ви да ви умолява да се върнете при него.

Отрежете всички комуникации с него

През първите 30 дни от раздялата НЕ трябва да имате никакъв контакт с бившия, колкото и да ви е трудно. Без обаждания, без съобщения, без тъжни песни и цитати в социалните мрежи. 

В първите дни след раздялата той ви мисли за токсична и точно за това, като на натровен човек, вие трябва да му дадете време за интоксикация от вас. В един момент, когато изговори с приятелите си всичко възможно лошо по ваш адрес, ще започнат лека по лека да го налягат носталгията и самотата.

Когато го лишите от контакта си, вие удвоявате емоционалната му болка. Почнете ли да му звъните дори само, за да чуете как е, той ще го възприеме като знак, че не можете да живеете без него, дори да не е така, и ще се почувства силен. Тази болка, която му причинявате с отрязването на комуникациите, ви е полезна, защото ще се превърне в катализаторът, който да го върне при вас.

Вижте още: 7 изречения, които могат да съсипят връзката ви

Истината е, че има момент за секс с бившия и това е в края на следващата фаза: "Повторно привличане".

Когато се видите или чуете за първи път след раздялата, подмятайте приятелски ваши спомени от връзката ви. Без да чистите стари сметки!!! Когато започнете леко да се сближава и усетите, че в него започват да се връщат стари чувства, вече можете да преминете към секса за сдобряване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама