7 изречения, които могат да съсипят връзката ви


7 изречения, които могат да съсипят връзката ви
Снимка: Istock

Колкото по-близки ставате с партньора си, толкова по-комфортно се чувствате с него. Ако в самото начало на отношенията ви слагате спирала, то в един момент започвате спокойно да ходите без грим, да заменяте късите поли с размъкнати анцузи и да не затваряте вратата на тоалетната, докато сте в нея.

Този физически комфорт в един момент ще се стане и вербален. Ще започнете да му споделяте всичко, което ви мине през главата. И точно тук е моментът, в който започвате да УБИВАТЕ връзката си, превръщайки гаджето си в най-добра приятелка, а понякога и в най-голям враг.

Вижте още: Най-големите грешки, които правят жените, когато искат да впечатлят мъж

Днес ви представяме 7 изречение, които са тихите убийци на всяка връзка.

1. Видя ли колко е сладък касиерът?

Вие сте толкова близки, че му споделяте всяка ваша мисъл, защото сте убеди, че той е наясно колко много го обичате и не може да ревнува от нищо и никой. Независимо дали просто констатирате колко е секси съседът, учителят ви по йога или случайно минал мъж покрай вас, никога не споделяйте тези трепети с половинката си, ако не искате скоро да чуете колко красива е учителката ви по танци.

2. Никога не помагаш с домакинската работа

Подобен тип изречения ви правят врагове и той наистина никога няма да ви помогне за нищо. Например, вместо "Никога не ми помагаш да измия чиниите", кажете нещо от рода на "Изморявам се винаги аз да мия чиниите. Ще съм благодарна, ако ми помогнеш с част от домакинската работа, за да имаме повече време като двойка".

Вижте още: 7 трика как да отмъкнете един мъж под носа на останалите жени

3. Няма да харчиш парите си за глупости

Повярвайте, че ако за вас е глупост поредната му джаджа за колата, то за него вашият антицелулитен масажор е още по-голяма глупост. Такъв тип изречения карат партньора да се чувства омаловажаван от ваша страна.

4. Сексът беше страхотен (когато е бил скучен)

Сексът е тема, за която трябва да бъдете честни и никога не се опитвайте да залъгвате като малко дете партньора си, че ви е било хубаво, когато не сте се чувствали добре. Важно е да сте откровени по тази тема, за да може наистина да направите така, че и двамата да сте доволни.

5. Дебела ли съм?

Ако смятате, че сте напълнели, просто минете на диета. Ако не сте сигурни дали сте качили килограми - питайте приятелка, но никога не задавайте този въпрос на партньора си. Защото дори да не сте, в един момент ще започне подсъзнателно да се оглежда във вашите физически несъвършенства.

Вижте още: Психологически трикове как да накарате партньора да се промени към по-добро

6. Мразя те 

Тази дума е толкова силна, колкото "обичам те". И докато "обичам те" има силата да събира, независимо през какви трудности минавате, то "мразя те" разделя, независимо колко се обичате всъщност. 

7. Ти си копие на бившия ми

Да, говоренето за минали връзки или болезнени събития от живота ви е нормална част от всяка връзка, но е важно да не сравнявате настоящия си партньор с някой, който очевидно не е подходящ за вас. Това създава огромна пропаст в отношенията ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама