Най-големите грешки, които правят жените, когато искат да впечатлят мъж


Най-големите грешки, които правят жените, когато искат да впечатлят мъж
Снимка: iStock

"Флиртът е най-добрата рецепта за красота и здраве. Като еликсир на младостта, той събужда радостта и спящата енергия", казва мексиканската актриса Салма Хайек, която е една от най-сексапилните звезди на Холивуд и определено знае как да привлича мъжкото внимание, макар че вече е на близо 60 години.

Истината е, че флиртът е като коктейл - ако прекалите, може да стане или прекалено сладникав и после да ви боли главата, или твърде остър за вкуса ви и да ви откаже още от самото начало.

И понеже флиртът е изкуство, никой не може да каже каква е формулата на очарованието му, но пък можем да ви кажем какво никога НЕ трябва да правите, за да не отблъснете мъжа, на когото искате да завъртите главата.

1. Хленчите, че сте сама

Да, мъжете си падат по нежни и емоционални дами, но не ѝ по самотници, които хленчат, че са сами. Това им изглежда ужасно отблъскващо. В най-добрия случай ще ви съжалят, а в най-честия ще им изглеждате просто жалка, а нека бъдем честни - това не е никак секси!

Вижте още: 4 типа хора, които трябва веднага да разкарате от живота си

2. Сама говорите колко сте желана

Жените, които постоянно говорят колко са секси и желани, са доста отблъскващи за повечето мъже, защото им изглежда кифленско и комплексарско. С тази тактика можете да привлечете само нарцистичен тип, който обаче след това ще изисква вие да му повтаряте колко е секси и желан.

3. Всички мъже искат само секс от вас

С подобен тип изречения казвате, че просто никой от мъжете, с когото сте били, не е успял да намери друго интересно нещо у вас осен секса. Запазете подобен тип откровения за приятелките си.

4. Държите се надменно

Забравете глупавите клишета, че мъжете си падат по ледени кралици. Съвременните господа никога не предприемат действия към една жена, ако тя не е подала минимален сигнал, че си пада по тях.

Вижте още: Как да спрете да се съмнявате, че той е мъжът на живота ви

5. Държите се като банкомат

Мъжете не понасят меркантилни жени! И богатите, и бедните се възползват от този тип дами, но по различен начин. Дори за вас парите да са от значение, избягвайте да говорите пряко за това. Мъжете, които имат пари и самочувствие, никога не създават сериозни отношения с този тип жени, а мъжете, които нямат пари, ще ви лъжат, че имат богата и болна баба, която ще наследят само за да ви вкарат в кревата си.

6. Държите се нагло 

Има много жени, които смятат, че изглеждат изискано, когато се държат нагло и арогантно със сервитьора. Във всеки наръчник за отношения се предупреждава, че на първа среща най-важно е как партньорът се отнася с персонала на заведението. Това е ключово за характера и отношението му към света. Никога не излизайте с хора, който "уважават" само шефа си.

Вижте още:Как да НЕ позволявате да ви тъпчат в любовта

7. Всички мъже са еднакви

Това е едно от най-отчаяните изречения в женския речник. Първо изглежда, че вие сте били, ако не с всички мъже на планетата, то поне с  половината. И второ - разкрива, че не сте успели да създадете нито една хубава и здрава връзка. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама