7 трика как да отмъкнете един мъж под носа на останалите жени


7 трика как да отмъкнете един мъж под носа на останалите жени
Снимка: Istock

Казват, че в любовта и на война всичко е позволено, затова днес ще ви разкрием най-добрите стратегии, които ще ви помогнат да завоювате сърцето на желания мъж под носа на конкурентките ви. Приготвили сме ви тежка артилерия от любовни "оръжия", с които да направите вечен пленник на чувствата си партньора, когото сте си набелязали.

Вижте още: Колко е средната продължителност на брака в различните държави

Вижте 7 безпогрешни стъпки, с които да спечелите всеки мъж.

1. Небрежна близост 

Повечето жени пазят дистанция от мъжа, когото са харесали, за да не разбере намеренията им. А мъжете често не разбират дори когато им говорите директно, пък да не говорим, че ще разчетат тайните знаци в мълчанието ви. Много грешна е и другата противоположност - когата жената хареса някого, се залепя за него и го гледа като гладно кученце. Най-добрият подход? Говорете с него сякаш той е просто приятел и след това подхвърляйте едва доловима флиртуваща усмивка от време на време.

2. Облечете се по-различно от останалите

Истината е, че макар да живеем във време с огромно модно разнообразие, когато влезете в заведение, оставате с усещането, че всички изглеждат еднакво. Опитайте се да бягате от клишета, за да направите впечатление в тълпата.

3. Не бъдете 100% кифла

Нищо не е по-скучно за един мъж от жена, която може да говори само за фризьори, маникюр и Ким Кардашиян. Това е банално и отегчава повечето господа, ако не ги отегчава, става доста съмнително... Информирайте се за неговото хоби и покажете, че не сте поредната кифла.

Вижте още: 7 неща, които мъжете не понасят в секса, но няма да ви кажат

4. Интересувайте се от личността му, а не от парите или поне показвайте това

Ще се изненадате колко много мъже смятат, че единственото нещо, което интересува жените, са парите. Това не е вярно, но заради този мит много господа в крайна сметка говорят за работата и заплатата си без прекъсване на първа среща. Ще направите супер впечатление, ако кажете, че ви интересува повече личността му, отколкото банковата му сметка.

5. Спрете да бъдете обсебени от Instagram

Мъжете се дразнят много да бъдат излагани в Instagram като нова чанта. Унизително и дехуманизиращо е да се чувстваш като реквизит, използван, за да покажат на другите „колко си готин“. Забравяйки социалните медии за известно време, вие му показвате, че искате нещо по-истинско с него.

6. Бъдете директни

Като сте директни относно това, което искате, какво мислите и какво чувствате, вие ще улесните връзките и ще впечатлите мъжете.

7. Правете им комплименти

Мъжете също много обичат комплименти, но за тяхно нещастие никога не ги получават. Това е най-лесният начин да ги накарате да ви запомнят и също така да искат да говорят с вас по-често - просто му направете 1-2 четки, без да изпадате в крайности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама