7 неща, които мъжете НЕ понасят в секса, но никога няма да ви кажат


7 неща, които мъжете НЕ понасят в секса, но никога няма да ви кажат
Снимка: iStock

Когато става въпрос за секс, прието е тези с претенциите да са жените, а на нуждите на мъжете се гледа малко пренебрежително - достатъчно е да е руса и с големи гърди, за да бъдат задоволени желанията им. Това далеч не е така!

Днес ви представяме 7 неща в секса, които господата не харесват, но просто са кавалери и не биха ви го казали!

1. Полегнала, че направо заспала

Мъжете не понасят жени, които просто лягат и чакат актът да свърши, все едно са на операционна маса. И най-красивата жена може да ги отврати от такова преживяване, лишено от двойна игра между партньорите.

Вижте още: 6 токсични очаквания на жените, които тровят връзката

2. Това не е музикален формат

Някои жени решават, че колкото повече крещят, толкова по-страстни любовници са в кревата. Истината е, че много мъже намират силните викове за театрална игра, а на други откровено им действат зле на нервите. Не се дръжте все едно ви вадят зъб, има и други начини да покажете възбуда.

3. Забравете всичко, което сте гледали в порното

Много жени решават да приложат в кревата всичко онова, което се гледали във филмите за възрастни, което е тотална грешка! Мъжете не понасят секс, който е по предварителен сценарий и виждат много добре, когато една жена просто иска да се представи добре, а не да изпита истинско удоволствие.

Вижте още: 8 неща, които да НЕ правите в началото на връзката си

4. Пенисът не е пране

Те може да са силният пол, но не си падат по грубата игра, когато става въпрос за най-милото им - пенисът! Силното държане и резките движения на половия им орган ги кара не да се възбудят, а да се чувстват като на гилотина, от която всеки момент ще падне главата им... долната!

5.  Запазете възпитанието и обноските си за операта

Това, че правите готин и разкрепостен секс не ви прави уличница. Запазете възпитанието си и добрите маниери за обществото, в кревата не е мястото да бъдете сдържани. Ако ви ужасява позата 69 или френската любов, по-добре направете една мусака на партньора си, вместо да го наказвате със стерилен секс!

6. Не търгувайте със секса

Изречения от сорта: "Ако не завиеш тръбите в кухнята, няма да има секс" са страстоубиици и в един момент партньорът ви ще намира за по-привлекателен водопроводчика от вас. Такива домакински ултиматуми ви правят да изглеждате като фригидна домакиня, която е забравила G-точката си в килера до прахосмукачката. Вие сте жена и имате нужда от секс точно толкова, колкото и половинката ви, така че не го играйте сякаш му правите услуга в кревата.

7. Тестисите

Това е толкова силна ерогенна зона за мъжете, а повечето жени гледат на нея като забранена зона. Ако сте се престрашили да играете с пениса, то нищо не ви пречи да обърнете внимание и на тестисите. А изречения от сорта: "Ау, не мога, гнус ме е" ви пращат отново в кухнята.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама