5 секс трика, които ще ви превърнат истинска богиня в леглото


5 секс трика, които ще ви превърнат истинска богиня в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Какво се случва, когато попитате най-вещите експерти по любов и секса з техните любими съвети и трикове как да правите по-добър секс? Получавате много полезна информация за това как да бъдете истински секс богини! Ето какво споделят някои от най-изявените сексолози, консултанти и семейни терапевти в света.

1. Използвайте чувството си за допир

Основата на секса е докосването, но повечето от нас никога не се научават как да използват ръцете си, за да доставят удоволствие. Отделете време, за да овладеете уменията за масаж и еротично докосване и ще отключите много позитиви. Ръката е най-добрата секс играчка, изобретявана някога, а и не е нужно да сменяте батериите!

Вижте още: 6 неща, които НЕ правите, ако обичате половинката

2. Фокусирайте се върху самоудоволствието

Опитайте се да превърнете мастурбацията в приоритет за един месец. Поставете си цел да разширите своя репертоар. Научете се да изпитвате оргазъм сами. Научете за какво е „гладно” тялото ви. 

3. Задавайте въпроси

Да бъдете страхотни в леглото се научава чрез практика, напътствия, обръщане на внимание на звуците и движенията на партньора. Не сте сигурни дали сте добри? Задавайте въпроси като „Какво най-много ти хареса?“. Но не го питайте как сте се справили по време или веднага след секс. Вместо това попитайте няколко часа по-късно, на място, където и двамата се чувствате спокойни, отворени и заинтересовани.

4. Кажете "Да!"

Вместо да измисляте извинения защо не искате да правите секс с партньора си или да опитате нещо ново като ролева игра, какво ще стане, ако просто кажете „да“ и си позволите да бъдете отворен към преживяването?

5. Спомнете си златното правило - „Първо дамите“

Любовната игра е важна и предвид, че на жените понякога им отнема повече време, за да стигнат до оргазъм – то значи е направо задължителна. И няма нищо лошо в това да поемете инициативата или да си „помогнете” с ръка, за да финиширате преди партньора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама