6 неща, които НЕ правите, ако наистина обичате партньора си


6 неща, които НЕ правите, ако наистина обичате партньора си
Снимка: iStock

Ако мислите, че любовта е просто чувство, истината е, че тя е много повече. Тя е характер. Тя е действие. Тя е нещо, което подкрепя целта за взаимно удовлетворяваща връзка или брак. Ако има моменти, в които не сте сигурни в отношенията си, това са 6 неща, които НЕ правите, ако наистина обичате човека, с когото сте:

1. Не се поставяте в компрометираща ситуация

Ако наистина сте влюбени, вашата ангажираност към връзката ви ще бъде приоритет. Не правите неща, които по някакъв начин могат да наранят партньора ви или да породят съмнения у него.

2. Не пазите тайни от него

Разбира се, не говорим за изненади за рожден ден и за други специални поводи. Изненадите са хубаво нещо, тайните НЕ са. Скриването на важна информация от половинката ви е опасно и може да доведе до срив на доверието, когато бъде разкрито.

Вижте още: Това са най-верните партньори

3. Не споделяте неговите тайни

Вашият партньор е в интимна връзка с вас, защото се чувства в безопасност. Когато някой споделя най-дълбоките си мисли, чувства и тайни с вас, той вярва, че ще ги запазите за себе си. Ако дори сте изкушени да ги разкриете, тогава се запитайте какво всъщност става. Ако истински го обичате, това НИКОГА няма да се случи.

4. Не се държите неуважително към него

Да, всеки става капризен от време на време и всички се подхлъзваме, като си го изкарваме на хората, които най-много обичаме. Въпреки това, неуважителното отношение към партньора ВИНАГИ е неприемливо. Викането, псуването и принизяването е сигурен знак за емоционална незрялост и индикатор, че не го обичате и не го уважавате по начина, по който трябва. Любовта и уважението са неразделни в една интимна връзка.

Вижте още: Тези факти за секса ще ви изумят

5. Не бягате от сериозни разговори

Изключването, вместо да говорите за проблемите си, е добра рецепта за провал на една връзката. Ако наистина обичате човека до себе си, намирате смелост да говорите открито по важни въпроси, касаещи двамата.

6. Не се държите неуважително към семейството му

Има ли член на семейството му, който ви подлудява? Да харесвате семейството на партньора си не винаги е лесно, но когато наистина го обичате, се държите с уважение към тях. Другото е просто неприемливо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама