8 неща, които да НЕ правите в началото на връзката си


8 неща, които да НЕ правите в началото на връзката си
Снимка: iStock

Първият месец от връзката между двама влюбени е много вълнуващ. И именно заради това вълнение, повлечени от еуфорията може да допуснете големи грешки, които да нарушат хармонията в отношенията ви.

Вижте още: 5 признака, че трябва да си вземете почивка от срещата с мъже

1. Не говорете как искате да се казват внуците ви

Вие сте толкова щастливи в новите си отношения и искате това да продължи вечно, но за стане така, избягвайте да правите пред половинката си планове за далечното ви общо бъдеще. Запомнете едно правило от сериала "Как се запознах с майка ви": Никога не правете планове с дата по-далеч в бъдещето от времето, през което сте излизали. Това правило разбира се спира да важи в момента, в който вече отношенията ви са достатъчно стабилни и задълбочени.

2. Опитайте се да не започвате всяко изречение с думата "любов" 

Нормално е, когато пеперудите в корема ви са в своя апогей, постоянно да искате да говорите за чувствата си и да правите обяснения в любов, но бъдете по-сдържани с тези пориви. За да имате стабилна основа в отношeнията по-добре не прибързвайте с това да излеете цялата си обич.

3. Без разкази за мечтаната сватба от детството ви

Всякакви сладникави разкази как си представяте идеалната сватба и с каква рокля винаги сте мечтали да сключите брак, могат само да изплашат партньора ви в началото на връзката ви. 

4. Без роднини до първия месец

Вие сте убедени, че това е най-страхотният човек, с когото сте имали отношение, но не запознавайте семейството си с него преди да е минал поне месец откакто излизате. Хубаво е вие да се уверите, че този човек си заслужава преди баба ви да е преценила това.

5. Не купувайте дори общ лотариен билет

Не купувайте заедно куче, антикварна маса или общо членство във фитнеса. В противен случай вие преждевременно добавяте ниво на ангажираност към връзката.

6. Остави миналото в миналото

Партньорът ти иска да опознае теб, а не бившия ти, така че се опитайте поне през първият месец да не разказваш постоянно за несгодите си в старата ти връзка.

7. Не искайте пари

Така може да превърнете първия месец от връзката в последен.

8. Не давайте ключ от жилището си

В първият месец е важно да очертаете граници на взаимоотношенията си, за да може те да се развиват плавно и да следват естесвен ход. Да дадете ключ от дома си е скок в отношенията, за който не винаги и двамата партньори са готови.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама