4 типа женско поведение, които отблъскват мъжете


4 типа женско поведение, които отблъскват мъжете
Снимка: iStock

Повечето жени всъщност нямат представа как изглеждат в очите на мъжете, към които имат интерес. Те могат да направят някои неща в опит да спечелят любовта на някого и след това да останат напълно объркани, когато усилията им доведат до обратния резултат. Ето какво поведение НЕ се харесва на господата.

1. Преследвате го

Определено не е добра идея отчаяно да преследвате мъж. И никога няма да ви се налага да го правите, ако е предназначен за вас.

В повечето случаи, ако един мъж ви харесва, той ще направи нещо по въпроса. Ще ви преследва, ще ви покани на среща и ще бъде последователен. Само тези, които са заинтересовани, действат по този начин. Ако той наистина ви харесва, единственото нещо, което трябва да сторите, е да изпратите няколко зелени сигнала към него, за да знае, че и вие се интересувате. Не е необходимо това да е очевидно и пресилено. Сладка усмивка и зрителен контакт ще свършат работата.

2. Поставяте го на пиедестал

Лесно е да хлътнете и да започнете да си фантазирате докъде ще стигнат отношенията ви, когато започнете да излизате с мъж, който е нормален, мил, забавен и като цяло се разбирате добре. Но когато правите това, обикновено "инвестирате" във фантазия, отколкото в реален човек. Поставянето на пиедестал не е ласкателно, а тревожно. Той най-вероятно чувства, че вашето поведение е грешно, защото не смята, че го заслужава. Никой не е перфектен. И повечето от нас го знаят. И когато някой започне да ни идеализира, това е сигнал, че този човек просто е създал в главата си нереална представа. Това, което всички жадуваме като хора, е истинска връзка - без грешни илюзии.

Вижте още: Направете тези 3 неща и мъжете ще са ви в краката

3. Очаквате определено поведение

Повечето мъже се отблъскват от жени, които са пасивни и просто чакат те да действат. Да, господата харесват дами с високи стандарти, но те все пак искат да бъдат оценявани за нещата, които правят. Те не желаят да имат връзка с човек, който просто очаква от тях да правят определени неща. Изключително важно е да разберете е, че те силно жадуват за признателност. Ако той не се чувства оценен във връзката, няма да иска да бъде в нея и просто ще си тръгне.

4. Напрягате отношенията ви

Не можете да принудите някого да ви обича или да отвърне на определени чувства. Ако изглежда, че той не отговаря на вашето ниво на интерес, спрете да го обсебвате и любезно го пуснете. Не се чудете къде всичко се е объркало или какво е трябвало да направите по различен начин. Съсредоточете се върху себе си, върху това да бъдете по-добра версия на себе си. Концентрирайте се върху това да бъдете щастливи и пълноценни. Това наистина привлича вниманието на мъжа. Не се опитвайте да направите всичко по силите си, за да го спечелите, така по-скоро ще го отблъснете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама