Тези неща могат да разрушат връзката ви


Тези неща могат да разрушат връзката ви
Снимка: iStock

Има някои неща, които понякога без да забележим, може малко по малко да разрушат връзката ни. Ето защо трябва да вземем мерки навреме.

Проблеми с доверието

Доверието е необходимо за доброто общуване и интимността, които поддържат отношенията между партньорите. И все пак това е и едно от най-трудните неща за печелене и запазване. Проблемите с доверието обхващат най-различни сфери - от финансови избори до емоционална надеждност.

Често в основата стои един проблем, който не сте обсъдили и разрешили докрай, и който може да създаде още проблеми.

С течение на времето тези неразрешени проблеми могат да се пренесат в ежедневните ви взаимоотношения и дори да разрушат връзката ви.

Вижте още: Трите фактора, които определят дали един мъж е готов да стане съпруг

Изневяра и ревност

Въпреки че доверието може да се разпадне в много аспекти на една връзка, подозираната или потвърдена изневяра може да бъде най-трудна за преодоляване. От емоционални връзки до физически контакт, изневярата е тази, която може да унищожи една връзка и то много бързо. Дори ако решите да останете заедно, възстановите това, което сте имали преди, е трудно и емоционално изтощително преживяване.

Това е също толкова вярно в случаите, когато всъщност не е имало афера, но са били повдигнати обвинения. Така че помислете преди да ревнувате любимия си и по-добре първо поговорете с него. Не отправяйте обвинения без доказателства, за да не загубите човека, с когато сте във връзка.

Трудности в общуването

Много двойки се борят с комуникацията, като често твърдят, че сякаш говорят на различни езици. И все пак липсата на комуникация може да накара двама толкова близки хора да съжителстват повече като съквартиранти, отколкото като партньори.

С течение на времето ще започнете да се чувствате изолирани и самотни и може дори да потърсите емоционална интимност другаде. Липсата на комуникация може също да доведе до презрение, което е вече крайната точка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама