6 токсички очаквания на жените, които тровят връзката


6 токсички очаквания на жените, които тровят връзката
Снимка: iStock

Това, което се очаква от мъжете и жените във връзките и семейството, се промени драстично през последните 50 години. Днес ви представяме 6 токсични очаквания на жените, които тровят партньора и връзката им.

1. Че ще се научи да обича това, което вие обичате

Красотата на една връзка е в общото преживяване на света, но също и в големите различия. И толкова често именно в различията любовта става още по-силна. Да се ​​разочаровате, защото вашата половинка не намира удоволствие в същите неща, които правите вие, е наистина загубена битка.

2. Да ви накара да се харесате

Жените често влизат в една връзка с очакването, че половинката им ще им даде нужното самочувствие. Не очаквайте от партньора ви да премахне комплексите ви, това е работа, която трябва сами да свършите.

Вижте още: 10 цитата за любовта към себе си

3. Да зареже приятелите си

Искате вашият партньор да бъде силен, пълноценен и щастлив - това няма да стане, ако го накарате да загърби цялото си минало, нито ще ви обича повече, ако го оставите без приятели.

Вижте още: 8 неща, които да НЕ правите в началото на връзката си

4. Че стойността му на мъж се определя от заплатата

Това не означава, че вие трябва да го издържате, но не означава, че и парите, които изкарва, определят неговата мъжественост. Има доста интелигентни мъже, които са в недотам добре платени професии. Тук става въпрос за приоритети и какво точно търсите вие.

5. Да бъде медиум в кревата

Добрият секс е добра комуникация. Изисква се смелост, но трябва да кажете на приятеля си точно какво харесвате и какво не. "Преструването" само вреди на вашето потенциално удоволствие като индивид и като двойка.

6. Да бъде перфектен

Не идеализирайте своята половинка и не изпадайте в смазваща депресия, когато не оправдае очакванията ви. Безусловната любов е двустранен процес и включва приемане на несъвършенствата и слабостите па партньора ни, когато са в здравословни граници.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама