Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж


Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж
Снимка: iStock

Мотивационният лектор Джералд Роджърс е научил много за любовта от скорошния си развод. След като се е разделил със съпругата си след 16-годишна връзка, той е открил грешки и ключови изводи от брака и ги сподели на страницата си във Facebook.

1. Никога не спирайте да ухажвате

Никога не спирайте да излизате на срещи. Никога не приемайте тази жена за даденост. Когато я помолихте да се омъжи за вас, вие обещахте да бъдете мъжът, който ще притежава сърцето ѝ и яростно ще го защитава. Това е най-важното и свещено съкровище, което някога ще ви бъде поверено. Тя ви е избрала. Никога не забравяйте това и никога не бъдете мързеливи в любовта си.

2. Влюбвайте се отново и отново и отново

Постоянно ще се променяте. Вие не сте същите хора, които бяхте, когато се оженихте, и след пет години няма да сте същият човек, който сте днес. Промяната ще дойде и в това трябва да се преизбирате всеки ден. Тя не трябва да остава с вас и ако не се погрижите за сърцето й, тя може да даде това сърце на някой друг. Винаги се борете, за да спечелите любовта й, точно както правехте, когато я ухажвахте.

Вижте още: 20 малки неща, които трябва да приемете, за да успее връзката ви

3. Винаги виждайте най-доброто в нея

Фокусирайте се само върху това, което обичате. Това, върху което се фокусирате, ще се разшири. Ако се съсредоточите върху това, което ви подслушва, всичко, което ще видите, са причини да бъдете подслушвани. Ако се фокусирате върху това, което обичате, няма как да не бъдете погълнати от любовта. Фокусирайте се до точката, в която вече не виждате нищо друго освен любов.

4. Не е ваша работа да я променяте или поправяте

Вашата работа е да я обичате такава, каквато е, без да очаквате тя да се промени. И ако тя се промени, обичайте това, което става, независимо дали е това, което искате или не.

Вижте още: Мъжете полудяват по жени, които флиртуват така

5. Поемете пълна отговорност за собствените си емоции

Не е работа на жена ви да ви прави щастливи. Вие сте отговорни за намирането на вашето щастие и чрез това вашата радост ще се прелее във връзката ви и в любовта ви.

6. Никога не обвинявайте жена си, ако сте разочаровани или ядосани

Когато почувствате тези чувства, трябва време, за да погледнете навътре и да разберете какво е това във вас, което иска да бъде излекувано.

7. Позволете на вашата жена просто да бъде

Когато тя е тъжна или разстроена, не е ваша работа да я оправяте, ваша работа е да я прегърнете и да ѝ кажете, че всичко е наред. Кажете ѝ, че я чувате, че тя е важна и че вие ​​сте онзи стълб, на който тя винаги може да се опре. Не бягайте, когато е разстроена. Застанете до нея и ѝ кажете, че няма да ходите никъде. Чуйте какво казва тя зад думите и емоциите.

Вижте още: Най-доброто ръководство за това как да бъдете по-женствени и привлекателни

8. Бъдете глупави

Не се вземайте толкова насериозно. Смейте се. И я разсмивайте. Смехът прави всичко останало по-лесно.

9. Пълнете душата ѝ всеки ден

Научете нейните любовни езици и специфичните начини, по които тя се чувства важна, утвърдена и ценена. Помолете я да създаде списък от 10 неща, които я карат да се чувства обичана, запомнете ги и ги направете приоритет всеки ден, за да я накарате да се чувства обичана.

10. Бъдете тук и сега

Дайте ѝ не само вашето време, но и вашият фокус, вашето внимание и вашата душа. Направете всичко необходимо, за да изчистите главата си, така че когато сте с нея, да сте изцяло с нея. Отнасяйте се с нея като с най-ценния си подарък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама