Мъжете полудяват по жени, които флиртуват така


Мъжете полудяват по жени, които флиртуват така
Снимка: iStock

Виждате гo в другия край на стаята и изпитвате искра на привличане. Преглъщате срамежливостта си и решавате този път да направите ход. Събирате смелостта си, поемате дълбоко въздух и се приготвяте да започнете да флиртувате. Но как да го направите правилно? Изглежда толкова лесно във филми и романтични сериали, където една победа в претъпкана стая отваря вратата към любовта за цял живот. Започването на флирт не е много сложно, когато го погледнем от гледна точка на това, от което хората имат социална нужда.

Мъжете неистово харесват жени, които флиртуват по тези 6 начина:

1. Сигнализирайте, че сте свободна

Според психолога д-р Моника Мур, "не се обръщат към физически най-привлекателните хора, а към тези, които сигнализират, че са свободни и показват увереност чрез основни техники за флирт като зрителен контакт и усмивки".

2. Усмихнете се и осъществете зрителен контакт

Двете най-универсални техники за флирт ВСЕ ОЩЕ работят най-добре! Изследванията показват, че мъжете и жените по света най-много използват тези техники за флирт.

Вижте още: 7 начина да използвате очите си за съблазняване

3. Бъдете близки

Според Journals of Nonverbal Behavior, "мимикрията е положително свързана с романтичен интерес". Имитирането на нечии движения може да покаже, че той се интересува.

Ние харесваме хора, които приличат на нас! Опитайте се да се свържете с някой, който ви интересува дори малко. Когато хората не са като нас, ние изглежда приемаме един аспект от информацията за тях и го свързваме с нас, което ни кара да мислим по-благосклонно за тях.

4. Не флиртувайте в неподходящ момент

Не флиртувайте по време на работни срещи, срещи между родители и учители или друга важна или професионална среща - използвайте преценката си. Ако смятате, че е неподходящ момент да се обърнете към някого, изчакайте подходящия.

Вижте още: 8 начина да поддържате интереса на един мъж към вас

5. Бъдете наясно с нежелания флирт

Внимавайте за признаци, че просто не ви харесват толкова. Агресивният, нежелан флирт е неудобен. Гледайте езика на тялото им. Ако се отдръпнат или постоянно гледат настрани, вероятно не се интересуват.

6. Бъдете любопитни

Всеки обича да говори за себе си, така че задавайте въпроси и докажете, че се интересувате от това, което той има да каже. Той ще оцени искреното ви желание да научите повече за него. Експертите също включват това в своите четири любими техники за флирт!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама