7 начина да използвате очите си за съблазняване


7 начина да използвате очите си за съблазняване
Снимка: iStock

Когато става въпрос за създаване на отлично първо впечатление, очите ви са най-мощният ви инструмент. Можете да ги използвате за съблазняване, за да получите това, което искате. В тази статия ще ви обясним как да флиртувате със зрителен контакт.

1. Споделяйте емоции

Ключът към съблазняването на някого е да можете да контролирате емоциите си и да го накарате да реагира по същия начин. Ако можете да направите това, имате голям шанс да "хванете" човека, когото се опитвате да съблазните.

Колкото по-уверени сте, толкова по-вероятно е той да се влюби в чара ви. Чарът е неустоимо качество, което ще накара всеки да поиска да се доближи до вас. Това е най-добрият начин да покажете симпатиите си и да го накарате по-лесно да разбере, че го харесвате.

Вижте още: Неоспорими знаци, че ви е писано да сте с този мъж

2. Без страх

Най-добрите техники за съблазняване често са най-деликатните. Първата стъпка към успешното съблазняване на някого е да подходите към него с увереност.

Ако се страхувате от отхвърляне, няма да можете да се доближите достатъчно, за да може човекът да ви пожелае, което ще ви затрудни да го привлечете. С други думи, ако показвате страх в очите си, това определено ще го отблъсне.

3. Чакайте

Задържането на зрителен контакт е техника, когато съблазнявате някого. Можете да го направите по различни начини, като например да го гледате в очите и да се усмихвате или да поддържате зрителен контакт, докато говорите с него. Ключът е да се уверите, че не се взирате в човека, а вместо това поддържате отпуснато и спокойно поведение.

Вижте още: 6 хитри начина, по които всеки може да има късмет в любовта (да, дори вие!)

4. Вярвайте в закона за привличането

Отнася се до идеята, че положителните или отрицателните мисли, емоции и действия ще създадат положителни или отрицателни резултати. Има значение вътрешното усещане, че трябва да бъдете с този човек.

Тази техника работи, като използва силата на привличането, за да привлече вашата цел към вас. Можете да доверявате на тази техника, ако не сте уверени във външния си вид или желаете да съблазните някого, когото не познавате.

5. Направете го навик

След като умът ви свикне с това, ще стане естествено за вас и няма да ви е неловко да съблазнявате с очите си.

Контактът с очите е важна част от флирта, за да накарате другия да се чувства по-комфортно. Може да помогне в процеса на прелъстяване, но също така е важно да можете да се свържете на по-дълбоко ниво.

Вижте още: 8 начина да флиртувате с мъж (без да изглеждате отчаяни)

6. Никога не прекъсвайте първи зрителния контакт

Идеята зад тази техника е проста. Като постоянно осъществявате зрителен контакт, вие му показвате, че няма да прекъснете зрителния контакт, докато той не го направи. По този начин демонстрирате доминиране и това ще ви даде повече време да се приближите до този човек.

7. Усмихвайте се

Казват, че усмивката е най-мощният инструмент в света и може да ви накара да се почувствате добре. Така че, докато се опитвате да съблазните някого, не забравяйте да му се усмихнете с поглед.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама