Неоспорими знаци, че ви е писано да сте с този мъж


Неоспорими знаци, че ви е писано да сте с този мъж
Снимка: iStock

Има някои неща, които се случват в живота, които просто изглеждат така, сякаш винаги е трябвало да бъдат. Че това е записано в звездите в деня, в който сте се родили, и всяко събитие в живота ви е довело до този момент.

И понякога ние срещаме човека, с когото ни е съдено да бъдем...

Но как наистина да разберете, че вие и вашият партньор споделяте пътя на съдбата? Ето 7 признака, че вие и този, когото обичате, сте обречени да бъдете заедно, сега и завинаги:

1. Вие общувате невербално толкова, колкото и вербално

Използваме думи, за да кажем на другите хора нашите желания и нужди, да задаваме въпроси, да опознаваме други хора. Вербалната комуникация е съществена част от ежедневието, независимо дали го правите с уста, или с думи на екрана. Но с партньора ви половината от времето общуването ви изобщо не е типичният вид комуникация. И двамата се разбирате толкова интимно, че в много случаи няма нужда от думи. Само микроизразите на лицата ви, начинът, по който се движите един около друг, вашите въздишки и дихания - всичко това говори много, когато човек знае как да ви разчете. И кой може да ви разбере по-добре от вашата сродна душа?

2. Никога не трябва да се опитвате да бъдете нещо друго

Дори и с най-близките ви приятели понякога трябва да се представите като личност, която не сте точно вие. Оглеждате се в огледалото с надеждата, че изглеждате точно както искате, внимавате в думите си и се преструвате, че харесвате или не харесвате определени неща, само за да паснете. Правим толкова много дребни неща, често без дори да ги осъзнаваме.

Но когато сте с човека, с когото ви е съдено да бъдете, цялото това преструване изчезва. Нищо от това вече няма значение, защото сърцето ви разбира, че ви обичат точно такива, каквито сте.

Разбира се, това не значи, че ще спрете да се опитвате да изглеждате и да бъдете най-добрите. Просто означава, че версията на вас, която съществува в сърцето и ума ви – истинското ви аз – е точно човекът, когото показвате на партньора си, защото знаете, че вече не трябва да криете нищо от това.

Вижте още: 12 неща, които жените с високо самочувствие правят по различен начин във връзките си

3. Той ви защитава

Мъжете все още имат нужда да се чувстват като герои. Защото е вградено в тяхното ДНК да търсят връзки, които им позволяват да се чувстват като едно цяло. Ако той наистина е вашата истинска сродна душа, тогава той ще се намеси и ще бъде вашият ежедневен герой. Ще прави привидно дребни неща, за да спечели уважението ви.

4. Смехът винаги е част от вашата връзка

Смехът е един от най-ясните признаци, че на двама души им е писано да бъдат заедно. И това не означава, че вие или вашият партньор сте професионални комедианти, а че и двамата цените щастието, и двамата изпитвате радост, когато сте един до друг, и двамата знаете какво кара другия да се смее.

Няма по-голяма радост от това да накарате човека, когото обичате, да се смее, а знанието как да се разсмеят един друг дори в най-трудните моменти е от съществено значение за продължителността на връзката ви.

Вижте още: 10 неща, които мъжете и жените правят различно

5. Правите се един друг по-добри

Има двойки, които всъщност не искат най-доброто един за друг. Това са хора, които не обичат партньора си толкова, колкото си мислят. Вместо това те го използват като инструмент за повишаване на собственото си его и не могат да понасят идеята партньорът им да успява, докато те не го правят.

Но вие и вашият партньор сте пълна противоположност. Вие желаете само най-доброто един за друг - най-добрите възможности, най-добрата работа, най-доброто от всичко. Искате вашият партньор да успее, защото не го виждате като ваш подчинен, виждате го в цялата му красота и разпознавате истинския му потенциал повече от всеки друг. Така че вие се подкрепяте един друг, винаги, положително и проактивно.

Вие разпознавате кога другият човек не се чувства добре и правите каквото можете, за да му помогнете да си стъпи отново на краката. Не защото любовта ви е условна, а защото искате те да реализират потенциала, който знаете, че имат.

6. Вие вярвате в едни и същи неща

Нашите лични ценности и вярвания са важни за нас, те рамкират начина, по който виждаме и взаимодействаме със света.

Затова е от съществено значение човекът, с когото сме предопределени да бъдем, да споделя нашите най-дълбоки и съкровени ценности. Ако има различия на тези нива, просто ще има твърде много фундаментални проблеми във връзката, без значение колко страхотна е всяка друга част от нея.

Така че знаете, че сте предопределени да бъдете с партньора си, ако много рядко установявате, че не сте съгласни с основните му вярвания. Може да не одобрявате някои неща, но като цяло смятате, че можете да изградите живот и семейство с този човек с малко или никакви големи конфликти.

А когато има разногласия? Не се оставяте да си лягате ядосани или разстроени. Обсъждате го с необходимото уважение, за да се чуете взаимно и давате приоритет на здравето на връзката си пред несъгласието.

Вижте още: 5 знака, че той ви харесва повече, отколкото си мислите, но го крие

7. Когато мислите за вкъщи, се сещате за него

Добрите взаимоотношения са просто лесни и често се усеща, че си пасвате. Въпреки различията ви, напрежението е минимално и вашите разлики всъщност не пречат на формирането на по-дълбока връзка.

Други отношения могат да се чувстват като на влакче в увеселителен парк, което върви нагоре и нагоре завинаги, с него наистина не е така.

Чувствате се безопасно, спокойно и, което е по-важно - стабилно. Сякаш този човек е вашата връзка с останалия свят. В слънчеви дни или в силни бури той служи като ваша котва и с него всичко просто се чувства много по-поносимо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама