12 неща, които жените с високо самочувствие правят по различен начин във връзките си


12 неща, които жените с високо самочувствие правят по различен начин във връзките си
Снимка: iStock

Жените с високо самочувствие преминават през същите проблеми и предизвикателства в отношенията като всички останали. Но те се справят с тях малко по-различно и много по-ефективно. Ето един поглед към подхода на уверената жена към любовта.

1. Тя цени себе си

Уверената жена цени себе си. Това означава, че тя не разчита на никой друг да ѝ каже, че си заслужава или е ценна - вече знае това. Всъщност не само знае стойността си, усеща я в костите си. Това е стойност, която не се променя дори когато тя изпитва трудности. Тя се държи с грация и увереност, като цени времето и вниманието си. Свързва се само с партньор, който признава стойността, която тя има за себе си.

2. Тя се грижи за себе си

Тя ще отиде на спа, когато има нужда от това. Няма да обядва на бюрото си, а ще си вземе заслужена обедна почивка. Спазва добра хигиена и се грижи редовно за външния си вид - не заради другите, а заради самата себе си. Такъв тип жена се интересува от мъж, който ѝ позволява да бъде напълно себе си, без да я лишава от нещата, които са важни за нея.

3. Тя държи на стандартите си

Несигурните жени често се отказват от своите принципи, ако наистина са влюбени. Те ще кажат, че искат партньор, който е подреден или който не пуши, а след това ще срещнат разхвърлян човек и ще започнат да му се оправдават или да се преструват, че това не е голям проблем (когато всъщност за тях е). Една жена с високо самочувствие не променя стандартите си заради никого, защото знае, че това е началото на много хлъзгав наклон.

Вижте още: 4 начина как да видите любимия си така, както той вижда себе си

4. Тя влиза във връзката с пълна честност

Жена, която има високо самочувствие, влиза с пълна честност във връзката и позволява на партньора си да знае всичко, за което той трябва да е наясно. Тя не се интересува от представянето на фалшив образ, за да изглежда повече, отколкото е.

5. Тя говори открито за себе си

Тя знае цената си, поради тази причина не търси одобрение. Дори ако наистина харесва някого или иска да остане с него, няма да го моли. Тя ще разкрие себе си, включително миналото си и всички проблеми, които има.

6. Тя е готова да говори за проблемите

Когато възникне проблем, уверената жена е готова да говори за това. Ако има конфликт във връзката, тя също е готова да обсъди това. В живота има трудности и невинаги всичко е гладко, но тя приема тази реалност и е готова да се бори с всяко предизвикателство.

7. Тя има собствен живот

Жената, която цени себе си, цени и живота си. Тя има собствена кариера, собствени хобита и свои приоритети. Нейният партньор или трябва да приеме това, или да се разделят, защото тя няма да зареже остатъка от живота си заради него или да се приспособи към всичко, което той иска.

8. Тя се грижи да има активен социален живот

Уверената жена поддържа активен социалния си живот и не пренебрегва приятелите си заради връзката си. Тя има собствени хобита, интереси и няма намерение да се откаже от тях заради никого.

Вижте още: 6 хитри начина, по които всеки може да има късмет в любовта (да, дори вие!)

9. Тя знае как да ръководи финансите си

Такъв тип жени са уверени в своите способности, работят и ценят всеки лев, който изкарват. Не разчитат на някой друг да ги издържа. Да, ще приемат да бъдат почерпени, да получат подарък, но не приемат това за даденост.

10. Тя не иска да "завърши" себе си

Уверената жена не търси да намери другата си половина или да "завърши" себе си. Колкото и да желае любов, тя иска някой друг, който също обича себе си.

11. Тя е достатъчно уверена, за да изисква ангажираност

Ако и когато обвързването стане нещо, което тя иска, жената с високо самочувствие е готова да бъде директна за това. Това може да се разглежда като ултиматум, но всъщност не е. Тя уведомява партньора си, че иска повече и пита дали този човек желае същото. 

12. Тя е готова да си тръгне

Това е козът на уверената жена: тя е готова да си тръгне. Ако нейните стандарти не са изпълнени и не се чувства уважавана или обичана във връзката, няма да остане.

Тази готовност е изключително овластяваща и можете да сте сигурни, че всеки неин партньор чувства тази самодостатъчност и увереност.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама