5 знака, че той ви харесва повече, отколкото си мислите, но го крие


5 знака, че той ви харесва повече, отколкото си мислите, но го крие
Снимка: iStock

Подаряване на цветя, пoкани за вечеря, зрителен контакт - това са класически признаци, че един мъж ви харесва. Тези три знака са толкова характерни, че е невъзможно да се сбъркат.

Връзките обаче невинаги са черно-бели и понякога господата заблуждават с поведението си. Тъй като всяка връзка е толкова различна, колкото и хората в нея, е невъзможно да се обобщят точните признаци, че един мъж има романтичен интерес. Начинът, по който вашият потенциален партньор се държи около вас, може да е напълно различен от поведението на бивш в началото на връзката ви, което може да ви накара да се запитате дали той изобщо си пада по вас.

Вижте още: Ако един мъж наистина ви харесва, НЯМА да кажете тези 6 неща

Днес ви представяме 5 очевидни признака, че един мъж ви харесва, но го крие.

1. Бавни темпове

Въпреки че страстта и импулсивността може да са често срещани в началото на нова връзка, по-бавният темп не е лошо нещо Всъщност, ако някой иска да забави отношенията, това е добра новина. Вероятно защото страхът на партньора ви да не се объркат нещата с вас е по-голям от желанието му да станете интимни твърде рано.

2. Опитва се да го играе хладнокръвен

Ако той изглежда спокоен, хладнокръвен и уверен пред всички останали, освен пред вас,  просто може да ви харесват повече, отколкото си мислите. Обичайно е хората да не са сигурни как да действат в нова връзка, дори когато обикновено изглежда, че са уверени. Той може да скрие факта, че ви обожава, защото иска да се държи готино пред приятелите си. Или крие чувствата си, тъй като не иска да прибързва.

3. Държи се сковано

Въпреки че може да ви накара да си мислите, че е твърде резервиран или скучен, държанието му понякога е просто начин да прикриете първоначалните си чувства от страх, че е излязъл извън зоната си на комфорт.

Вижте още: Най-големите любови се случват неочаквано

4. Мимикрията

Мимикрията е свързана с много повече от съчувствие, има нещо общо и с обичта.

5. Вие сте приоритет, а не ангажимент

Готов ли е да шофира дълги часове, за да бъде с вас за кратко време? Изборът да пренебрегнете неудобствата демонстрира ангажираност и приоритизирането ви в живота му. Това показва, че той цени вашата компания и показва истински интерес за по-дълбока връзка. Ако нещата, които обикновено изглеждат като неудобство, не са голяма работа за него, той наистина е влюбен във вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама