Най-големите любови се случват неочаквано


Най-големите любови се случват неочаквано
Снимка: iStock

Най-хубавите неща се случват неочаквано.

Ама наистина.

Най-големите любови също. Не можеш просто да си избереш някого и да се получи. Това е химия, която се случва между разговорите ви или начина, по който се гледате. Случва се, когато човекът отсреща се усмихва до уши несигурно и ти също не можеш да прикриеш своята усмивка. Случва се, когато всеки един момент сърцето ти те тегли към него.

Как в началото правиш всичко възможно, за да го докоснеш уж "случайно".

Появява се и придава цвят на всичко останало и иска да знае всичко за теб, не просто да те слуша. Иска да знае рождения ти ден, второто ти име, имената на родителите ти и къде си родена. Той ще знае зодия ти, колко бенчици имаш, ще знае точно колко белези имаш по себе си и как си се сдобила със тях. Ще иска да знае защо все още не си се научила да караш колело и защо хапваш абсолютно всичко, но мразиш една определена храна. Ще поиска да знае за сънища ти и защо не можеш да спиш нощем.

Той ще запомни изражението на лицето ти, когато ти е адски смешно, когато си замислена или с какво обожание гледаш залеза. Ще знае колко си чувствителна и как все още искаш да се извиниш на някои хора, които си наранила преди. Ще знае, че предпочиташ да пиеш кафето си студено и няма по-вкусно от това, което си приготвяш сама. Ще знае, че ти отнема цяла вечност и един ден, да решиш какъв точно сладолед искаш, а накрая може и да си тръгнеш без него.

Ще се смее до сълзи със теб за онази случка, която си имала като дете. Ще държи ръката ти, когато разкажеш за най-близката ти приятелка и как те е наранила, когато сте били в гимназията. Ще те прегръща силно, когато разкажеш за първата си любов и как те е предал. Ще иска да те види как сутрин тихичко крачиш боса и сънена в кухнята да си направиш кафето и коя песен си тананикаш. Ще обожава това колко си нежна и внимателна към всички.

Малките неща винаги са били от значение, особено ако ги гледа правилният човек.

Автор: С дъх на розово вино

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама