6 причини доминиращите жени да са най-добрите съпруги


6 причини доминиращите жени да са най-добрите съпруги
Снимка: iStock

Ако бъдем честни, трябва да признаем, че живеем в ерата на доминиращите жени. И макар че нашите баби и дядовци смятат, че това е пагубно за здравия брак и отношенията, защото те са живели във времена, когато мястото на жената е било в кухнята, а думата на мъжа е била закон, то в съвременния свят психолозите твърдят, че силните жени създават силни връзки.

Вижте още: 5 брутални истини за връзката с маниакално контролиращ мъж

Днес ви представяме 6 причини доминиращите жени да са най-добрите съпруги:

1. Горещ секс без условия

Мъжете се оплакват, че жените не са достатъчно настоятелни в леглото, но това не е вярно. Доминиращата дама не се притеснява да си поиска секс и няма да ви постави условия за него, като например да смените крушка, ако искате гореща нощ в спалнята, защото за нейната страстна природа сексът е от огромно значение.

2. Подкрепят половинките си в кариерата

Доминиращата жена винаги има успешна кариера и няма да ви се сърди, че седите до късно в офиса, а напротив - ще ви насърчава да се развивате в професионалната сфера.

3. Представителни са

Доминиращата жена ще идва на вашите работни събития и срещи и ще ви представя по възможно най-добрия начин, защото няма да седи като украшение, прикачено към вас, а ще води разговори без притеснение с бизнес партньорите ви. Не забравяйте, че най-добрата визитна картичка на един мъж е жена му. 

Вижте още: Ако не можете да разрешите тези 4 проблема, НЕ се събирайте отново

4. Може да се разчита на тях

Мъжете също имат нужда от подкрепа, те също минават през възходи и падения, затова се нуждаят от опора. Доминантната жена е благодат за връзката, тъй като тя е равностоен партньор, който ще ви помогне да се справите с кризата.

5. Грижат се сами за себе си

Доминиращата жена не чака някой да се погрижи за нея. Тя се грижи сама за себе си, по този начин влиза в партньорства като "най-доброто си Аз", така че вие, нейният съпруг и партньор, можете също да бъдете най-добро си Аз. Доминантната жена цени своята независимост и това е в полза на връзката и партньора.

6. Правят мъжете си по-силни, а не по-слаби

Ако сте силен мъж и сте оженен за доминираща жена, вие вече сте по-силни. Когато вземете два здрави стълба и ги използвате, за да направите структура, те имат много по-стабилна основа. Вашата доминираща съпруга не ви осакатява - тя ви укрепва и ви подкрепя във вашите избори, позволявайки ви да пуснете дълбоки корени в житейските си цели и характер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама