Намерете любов, която се усеща като лято


Намерете любов, която се усеща като лято
Снимка: iStock

Намерете любов, която е топла, сякаш усещате слънцето върху кожата си. Любов, която ви прегръща като мека кърпа около тялото ви.

Любов, при която сякаш седите на брега на морето и гледате към хоризонта със спокоен, изпълнен с надежда дух.

Вижте още: Казваха ми хората: Стой до мъжа си, момиче

Намерете любов, която ви кара да се чувствате в безопасност, за да пуснете вътрешното си дете навън, да гледате на живота така, сякаш всичко е ново и чисто.

Намерете любов, която е вълнуваща, като гмуркане в морето или състезание с колело по празен път. Намерете любов, която е като да шофирате със спуснати прозорци, да пеете заедно любимата си песен и да усещате как косата ви се развява от вятъра. Намерете любов, която ви кара да се чувствате свободни.

Любов, която е забавна, като да тичате през пръскачката и да усещате тревата между пръстите на краката си. Любов, която задоволява това желание, което сте имали, но която никога не се уморявате да вкусвате. Намерете любов, на която искате да се насладите като на разхлаждащ сладолед през лятото.

Вижте още: Правилният мъж ще дойде, когато се освободиш от страховете си

Намерете любов, която се чувства като лято, дори когато е студено и сиво и усещате, че отчаянието ще ви погълне целите. Любов, която хвърля светлина във вашия тъмен свят. Любов, която е утеха, приятел, рамо за плачене. Любов, която ще ви увери, че дори и да не ви се струва точно сега, всичко ще бъде наред.

Намерете любов, която вдъхва надежда. Любов, която ви кара отново да вярвате в живота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама