5 черти в характера, които най-много привличат мъжете


5 черти в характера, които най-много привличат мъжете
Снимка: iStock

Жените винаги мислим, че ако свалим онези 5 килограма, веднага ще спечелим сърцето на мечтания мъж. Истината обаче е, че сме изключително суетни спрямо външния си вид и смятаме, че той е ключов, за да впечатлим един мъж. Всъщност с визия можем да привлечем погледа му, но за да пленим сърцето му, е нежно много повече от къса пола и дълги мигли.

Вижте още: 6 трика, с които да подлудите желания мъж

Днес ви представяме 5 емоционални качества в жената, които най-много привличат господата:

1. Доброта

Филмите от 80-те години направиха така, че на добрите жени да се гледа сякаш са непохватни в живота. Киноиндустрията наложи, че сексапилните са гадни кучки и това подлъга много дами да се стремят към такова поведение в реалния живот, за да изградят образа си на фатална жена. За един мъж ще е много лош сигнал, ако вдигнете скандал на сервитьорката например, защото за него това ще е показателно как ще се държите един ден с него и близките му, а ѝ как ще възпитавате децата ви.

2. Спокойствие

Истината е, че мъжете се плашат от твърде емоционалните жени. Те подсъзнателно търсят спокойни жени, които умеят да запазват самообладание в критични ситуации.

3. Решителност

При избора си на дългосрочна партньорка мъжете много държат жената до тях да бъде решителна и самоуверена. Те харесват нежни дами, но не ѝ вечно колебливи, защото това много ги натоварва.

Вижте още: 4-те най-важни правила на здравата и силна връзка

4. Емоционална интелигентност

За съжаление, това означава нещо съвсем различно за мъжете, отколкото за жените. За нежния пол емоционалната интелигентност често се възприема като това мъжът до нея да е склонен дни наред да говори за едно и също нещо, което я е наранило. За мъжа емоционалната интелигентност е един проблем да бъде разрешен за максимално кратък период и след това вече да не се споменава.

5. Благодарност

За мъжа няма нищо по-мотивиращо от това да показвате признателност дори за дребни неща, които е свършил по дома. Опитайте се вместо да му каже "Най-накрая смени крушка" да го замените с "Благодаря, че смени тази круша". Така ще го мотивирате и следващия път ще направи това, което искате две седмици по-рано.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама