Ако един мъж наистина ви харесва, НЯМА да каже тези 6 неща


Ако един мъж наистина ви харесва, НЯМА да каже тези 6 неща
Снимка: iStock

Не можем да прочетем мислите на мъжа, с когато излизате, но ви гарантираме, че ако той наистина ви харесва, има шест неща, които никога няма да ви каже.

1. "Имаш твърде много свободно време"

Ако един мъж си пада по вас, той никога няма да ви отказва на поканите за общи занимания с изречения от сорта: "Ти имаш твърде много свободно време". Влюбеният мъж в началото на отношенията е  готов да сложи на пауза всичките си занимания, за да бъдете заедно.

2. Подиграва ви се

Във вашата компания често има смешки, свързани с вас, и това е нормално за близки приятели от много време, но ако мъжът, с когото излизате отскоро, се опитва да блесне на ваш гръб, подигравайки се за някакви неща, то това не говори добре за избора ви на партньор.

3. "Имаш секси приятелка"

Да, всички имаме една по-секси и провокативна приятелка и мъжът до вас може да не е безразличен в мислите си към нея, но ако го изрече на глас, е много възможно нещата да не останат само във въображението му.

Вижте още: 4 неща, които НЕ трябва да правите, когато мъжът се отдръпне

4. "Ти си като моята малка сестра"

Знаете ли с кого мъжете не искат да правят секс? Със сестрите си. Има разбира се и редки изключения, но и в двата случая трябва да бягате надалеч от такива типове мъже.

5. "Хайде братле!"

Тук изцяло важат правилата от точка 4.

6. "Иска ми се да срещна момиче точно като теб"

Това е объркващо, нали? Защото той казва, че вие сте неговото момиче-мечта по всички възможни начини, но липсва основната съставка - ЛЮБОВ. Вие определено означавате много за него и той не желае да рискува това за малко забавление в кревата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама