5 супер важни неща, които астрологията може да предвиди за вашата връзка


5 супер важни неща, които астрологията може да предвиди за вашата връзка
Снимка: Istock

Сравняването на наталните карти в една връзка може да разкрие удивителна информация за вас двамата и вашата зодиакална съвместимост. Добрият астролог разглежда вашата карта, картата на половинка ви и след това сравнява двете по тези пет основни показателя.

Вижте още: Тези 3 зодии ще се радват на невиждано щастие в края на юли 2023

1. Съвпадение. на планети

Обикновено астрологът първо прави синастрия. Това е просто сравнение на това къде са планетите във вашата диаграма спрямо планетите на вашата половинка

Начините, по които определени планети съвпадат, могат да разкрият колко силна е връзката ви и в кои области от живота ви се свързвате най-много.

2. Съвпадение на хармониците

Хармониците са използвани в астрологията векове наред. Използването на възрастта като хармонично число и прилагането й към натала за по-подробното му изучаване и предсказване на събития е сравнително нова концепция. Колкото повече съвпадение на хармоници имате в наталната карта са партньора си, толкова по-здрава ще бъде връзката ви.

Вижте още: Тези 2 зодии ще започнат нов етап в живота си през юли 2023

3. Композит

Астрологът трябва да прави „композит“, който е начин за комбиниране на вашите две карти в една. Най-често срещаният метод е да се вземе средната точка между двете Слънца, двете Луни, двете Венери и т.н. надолу по линията. Композитът не е „истинска“ диаграма — това е диаграма, която съществува на теория. В него може да се видят неща, които във физическата реалност не съществуват. Например, Слънцето може да е в опозиция с Венера. Това се случва, ако единият партньор е роден през зимата, а другият - през лятото. Също и Меркурий може да се окаже в опозиция с Венера. Тази карта разкрива как взаимодействат партньорите на едно друго вътрешно психично ниво, показва съдържателната страна на отношенията в двойката

4. Каква е целта на вашата връзка

Вашият астролог също трябва да ви направи и интерпретира картата на Дейвисън.

Тя разкрива целта на връзката и предполага бъдещето на отношенията ви, когато астрологът изчислява транзити и прогресии в нея.

Ако това, което искате да знаете най-много е защо сте попаднали в определена връзка и каква е била целта ѝ в живота ви, то помолете астрологът ви да ви направи картата на Дейвисън.

5. Добрите и лошите страни на връзката ви

Повечето професионални астролози използват софтуер, който автоматично брои "лесните" и "трудните" аспекти между две карти

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама