2 зодии ще започнат нов етап от живота си през ЮЛИ 2023


2 зодии ще започнат нов етап от живота си през ЮЛИ 2023
Снимка: istock

Лъв

Вашата нова глава от живота идва под формата на човек. Има някой, с когото ще си пресечете пътищата по начин, който ще окаже влияние и на последващи събития. На този човек няма да му е удобно просто да се приближи до вас, защото може да изглеждате плашещи или недостъпни. Но определено има някаква връзка между вас двамата и в даден момент вие ще почувствате призвание да помогнете на този човек по някакъв начин. Може да имат нужда от приятел, наставник, спътник, някой, който ги кара да се чувстват забелязани и обичани. Бъдете отворени за възможността да видите този човек, вместо да сте толкова погълнати от обичайната си среда.

3 зодии, които ще имат съдбоносна среща през юли

Дева

Вашата нова глава в живота е свързана с упорита работа. Това може да не ви се стори много окуражаващо, но това е начинанието, за което става дума. Каквато и врата да се е затворила наскоро за вас, вашата склонност към търпение вече е отворила нова – бъдете готови за пълното отдаване на това, което стои зад нея. Ако наскоро сте прекратили връзка, време е напълно да прегърнете необвързаността за продължителен период от време. Ако току-що сте напуснали работа, оставете си време да намерите длъжност, която ви се струва истински подходяща, или инвестирайте в това независимо начинание, за което винаги сте мечтали. Ако сте имали нужда от ново хоби, насочете се към нещо, което е предизвикателство, а не пълнеж на свободно време. Новата глава в живота ви може да бъде дълга и трудна, но знайте, че всичко, което е било преди, ви е подготвило за този момент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама