8 начина да флиртувате с мъж (без да изглеждате отчаяни)


8 начина да флиртувате с мъж (без да изглеждате отчаяни)
Снимка: iStock

Мъжете всъщност харесват жени, които са смели и не се притесняват да направят първата крачка. Ако използвате тези флирт техники, ще можете да свалите човека, когато харесвате, без да изглеждате отчаяни.

1. Помолете го за помощ, след което му направете комплимент за уменията му

Няма значение какво е нещото, за което имате нужда от помощ. Дори и да е за нещо толкова глупаво като намирането на магазин, ще свърши работа като грандиозен ледоразбивач. Освен това ви позволява да му дадете възможност да се покаже, което ще го зарадва, ако има интерес към вас.

2. Направете го много ясно, че го заглеждате

Мъжете ще забележат, ако ги наблюдавате. За да направите този ход да работи, гледайте го, докато не забележи, след което бързо се извърнете и направете изчервяващ се жест. Той ще разбере намека и най-вероятно ще ви заговори.

Вижте още: 8 неща за любовта, които трябва да научите възможно най-скоро

3. Измислете произволно извинение, за да вземете номера му и поговорете с него

Може да кажете нещо от рода на: "Здрасти, номерът ти ми трябва, тъй като вече сме съседи. Имам и въпрос, знаеш ли добри барове в околността?". Опитайте се да  усетите дали и той има симпатии към вас, преди да действате.

4. Ако наистина искате първо да видите дали е готин, подходете към него по приятелски начин

Не включвайте докосване. Просто разговаряйте с него, както бихте разговаряли с приятел. По-скоро отделете време, за да го усетите първо, след това бавно удължете зрителния контакт и се усмихнете, докато той разбере намека.

5. Поканете го на филм

Повечето мъже ще се съгласят да гледате филм заедно. Но се въздържайте - не проявявайте първа интимност, нека той да се постарае да ви спечели.

6. Ако сте в клуб, прекарвайте си страхотно на дансинга

Мъжете обичат жени, които могат да танцуват. Интересното е в това, че повечето ще искат да заговорят жена, която очевидно се забавлява, защото тя не е отчаяна - и да, господата знаят това. След като поговорите и се посмеете с другите, поканете човека на дансинга и сте готови.

Вижте още: 5 правила, които трябва да следвате по време на първа среща

7. Направете комплимент за косата или стила му

Повечето мъже всъщност си умират да чуят комплимент. Ако му кажете, че изглежда добре, това ще улесни комуникацията ви и по-лесно ще стигнете до сърцето му.

8. Поискайте мнението му за нещо и го използвайте като ледоразбивач

Повечето мъже ще могат да разберат намека, ако редовно питате за мнението им. Те обичат да показват своя опит и знания, така че по този начин по-лесно ще достигнете до тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама