Не съм студенокръвна кучка, просто животът ме направи скептична


Не съм студенокръвна кучка, просто животът ме направи скептична
Снимка: iStock

Вие сте виждали онези уравновесени до хладнокръвие жени, които приличат на ледени кралици и често си казвате: "Тази е кучка и не може да обича". Запомнете едно: биографията на всяка студенокръвна кучка започва с едно момиче, което някога е подарило безрезервно сърцето си на мъж, а той и го е върнал счупено на парчета.  

Моментите, в които една жена гради истинския си характер, са онези, в които тихо събираме себе си, след като сме били разбити. В тях, когато минат сълзите, идва ред на решенията. 

Вижте още: Тази притча е спасила много бракове

Да, любовта е най-красивото, но и най-измамното чувство, в което сме склонни да даваме на партньора си качества, които той никога не е притежавал. Но какво става, когато изтрезнеем след шамара на предателство? Продължаваме да обичаме, но този път се влюбваме с главата, а не разчитаме само на сърцето.

И те - скептични жени, плачат и страдат, но не пред мъжете, които са ги ранили, а някъде на тихо и сами, защото знаят, че често слабостта им е онова оръжие, което по-късно партньорите им използват срещу тях.

И те - скептичните жени, някога са се хвърляли в любовта със затворени очи, но днес предпочитат да обичат с широко отворени очи, не защото тъмнината ги плаши, а тъй като вярват, че любовта винаги трябва да е светла.

Вижте още: 7-те най-опасни грешки, които правят жените при избора си на съпруг

И те - скептичните жени, ревнуват, но няма да ви вдигат скандали, с които да хранят едно паразитиращо его, а тихо ще ви оставят сами, тъй като скептичните жени, знаят че истинските мъже не обичат с думи, а с отношение.

Да, скептичната жена понякога задава твърде много въпроси, но тя се е научила да пита, вместо да се страхува.

Ако някога срещнете тази студенокръвна кучка, се загледайте хубаво в очите ѝ - там ще видите едно момиче, което животът е научил да обича по този начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама