Любовни хроники: Кристина Апългейт и Мартин Ленобъл


Любовни хроники: Кристина Апългейт и Мартин Ленобъл
Снимка: Getty Images

По време на дългата си кариера, актрисата Кристина Апългейт спечели милиони фенове по света, благодарение на таланта и харизмата си. През последните години обаче любимата звезда от „Женени с деца“ е изправена пред предизвикателства поради здравословни проблеми.

През цялото време тя разчиташе на подкрепата на семейството и близките си приятели, като нейният съпруг играе най-важна роля в нейното пътуване.

Кой е съпругът на Кристина Апългейт?

Мартин Ленобъл, холандски музикант, роден и израснал в Холандия, е истинска опора за Апългейт. Любовта на Ленобъл към музиката започва в ранна възраст, когато свири на цигулка, повлиян от дядо си. Той се премества в САЩ през 1989 г. с едва 75 долара на свое име, започва професионална музикална кариера и се присъединява към група, наречена „Pornos of the Pyros”.

Вижте още: Любовни хроники: Иванка Ботева и неосъществените ѝ любови

Тяхната любовна история

Мартин Ленобъл и Кристина Апългейт били приятели преди да започнат да се срещат. Всъщност актрисата разкри, че Ленобъл е бил част от живота ѝ в продължение на 13 години преди да се влюбят. Връзката им ставала все по-силна с течение на времето.

Те имали малка, интимна сватба в дома си в Лос Анджелис през февруари 2013. Не са известни много подробности за сватбата им, но пръстените им са проектирани от бижутера Нийл Лейн, а роклята на Апългейт е ушита от Мария Лучия Хохан.

Само 5 месеца след като се сгодили, Апългейт и Ленобъл разбрали, че очакват първото си дете заедно. Дъщеря им, Сади Грейс Ленобъл, е родена на 27 януари 2011 г.

Ленобъл и до ден днешен подкрепя кариерата и мечтите на Апългейт. Той беше плътно до нея, когато имаше рак на гърдата през 2008 и се наложи да ѝ бъдат отстранени гърдите и яйчниците. През август 2021, след като актрисата разбра, че има множествена склероза, Ленобъл продължи да я подкрепя с пълна сила.

Вижте още: Любовни хроники: Първата “Мис България” Люба Йоцова и Васил Веселинов

Разбира се, Мартин е там и в хубавите моменти - когато на специално събитие през ноември 2022 Кристина получи звезда на Холивудската алея на славата. На церемонията той седеше до Апългейт и беше видян да бърше сълза - наистина много емоционален момент.

Въпреки че Сейди Ленобъл не била много в очите на обществеността като дете, тя започнала да ходи по червения килим с майка си като предтийнейджърка. През януари 2023 тя присъства на 28-те годишни награди Critics Choice Awards с Апългейт и също така на наградите SAG същата година.

През всяко житейско изпитание Ленобъл бил до Апългейт, подкрепяйки я с хумор. В свое интервю актрисата каза: „Не мисля, че щях да мога да се справя с всичко това без него.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама