5 мощни зодии, чиито отношения ще се подобряват до май 2025 заради слънчевото затъмнение


5 мощни зодии, чиито отношения ще се подобряват до май 2025 заради слънчевото затъмнение
Снимка: iStock

Слънчевото затъмнение, което се случи по време на Новолунието в Овен на 8 април предостави възможност за растеж във връзките на няколко силни зодии. Новолунието винаги носи шанс за ново начало. Все пак слънчевото затъмнение увеличава тази енергия и тъй като е второто затъмнение в Овен в настоящия ни цикъл, може на дневен ред да са били минали теми от април 2023. Важно е обаче да запомните, че затъмненията оказват ефект върху голяма част от живота ви, който няма да видите реализиран, докато цикълът не затвори през май 2025.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 15-19 април 2024

През периода си позволете да бъдете в момента, не забравяйте, че е безопасно да забавите темпото и да се насладите на стабилното изграждане на любовна връзка, която ще продължи да расте. А ето и кои са зодиите, чиито отношения се подобряват поради продължаващите ефекти на слънчевото затъмнение до май 2025.

1. Везни

Въпреки че всички усетиха силата на Слънчевото затъмнение в Овен на 8 април, за вас това наистина беше момент на катализатор в романтичния ви живот. Това представлява огромна трансформация, но не чувствате, че трябва да бързате с този процес, защото Вселената винаги има план.

Лунното затъмнение във Везни на 25 март отвори портала. Освен това ви даде възможност да помислите върху себе си, какво наистина искате, върху личните вярвания и чувства, които имате, които ръководят романтичните ви избори.

Сега, когато Порталът на затъмнението се затваря със Слънчевото затъмнение в Овен на 8 април във вашия романтичен сектор, съсредоточете се върху това къде се чувствате най-добре. Използвайте енергията, която този знак представлява, за да можете да реализирате съкровените си копнежи в любовта.

2. Дева

Съсредоточете енергията си сега върху създаването на романтика. Слънчевото затъмнение, ретроградният Меркурий и Венера бяха в Овен, създавайки пространство за размисъл върху това, което искате да подобрите във връзката си. Но за да почувствате наистина тази искра на повторно свързване, ще трябва да можете да направите връзката си ваш приоритет. Не по начин, който жертва растежа или силата ви, а като знаете, че връзката ви си заслужава точно толкова, колкото всеки друг аспект от живота ви.

Енергията на Овен управлява теми, свързани с желание, интимност, връзка, а също и прераждане. Независимо дали привличате нов партньор или възобновявате съществуващия, слънчевото затъмнение, Венера и дори ретроградният Меркурий в този огнен знак ви дава възможност да направите точно това. Енергията ви ще ви предостави тласъка, от който се нуждаете, за да продължите напред.

Опитайте се да планирате малко качествено време с партньора си. Независимо дали ще вземете няколко дни отпуска или планирате уикенд, най-важното нещо, което трябва да запомните е, че връзката ви ще се подобри само ако отделите време за нея.

Вижте още: Тези 3 зодии могат да покорят всеки мъж

3. Стрелец

След като сте намерили човека, за когото сте мечтали, това не означава, че пътуването ви в любовта е приключило. Тази година ще ви донесе значителен романтичен ангажимент или възможност за разширяване на семейството ви, така че идеята не е да бързате, а да сте готови да поемете тласъка напред, когато Вселената го предложи.

Новолунието на Слънчевото затъмнение в Овен „светва“ вашият дом на брака, посвещението, децата и радостта. Тъй като Северният възел е в Овен през цялата година, ще видите значителен напредък в тези области от живота си.

Енергията, която ви дава Слънчевото затъмнение в Овен, не е само за подобряване на връзката ви, но и за извеждането ви на следващото ниво на ангажираност, стига да сте готови да растете заедно и да положите усилия за това.

4. Козирог

Продължаващите ефекти на Слънчевото затъмнение в Овен носят подобрения за вас любовен план и чувството за интимност, което споделяте с партньора си. Сега сте напътствани да правите подобрения, независимо дали става въпрос за местене заедно, закупуване на нов дом или възстановяване на отношенията с други членове на семейството, което може да подобри вашата романтична връзка.

Новолунието на Слънчевото затъмнение в Овен се съчетава със Слънцето, Венера и ретроградния Меркурий, което ви дава шанс да съсредоточите енергията си върху развиването на най-силните родови корени. Можете също така да започнете да разглеждате имоти, ако планът е физическо преместване, но опитайте да отложите да правите оферти, докато Меркурий не стане директен на 25 април.

5. Овен

Преминахте през важна емоционална реализация с лунното затъмнение във Везни на 25 март. Енергията на Везни управлява вашите романтични връзки и въпроси, свързани с любовта. Вече можете да усетите, че се намирате в изключително трансформиращ период от живота си. Така че, въпреки че е важно да се възползвате от възможностите, също така е важно да запомните, че няма бързане за промяната, която наистина желаете.

Слънчевото затъмнение в Овен беше част от една по-голяма история, през която се движите. То ви донесе новото начало, от което наистина се нуждаехте, докато Венера тепърва ще ви помага да заобичате себе си. Трябва да разберете от какво имате нужда в любовта, за да изберете или „обучите“ партньора си. Каквото и да се е случило с лунното затъмнение във Везни на 25 март, трябва да сте готови да го пуснете, за да имате нова енергия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама