Хороскоп за днес, 27 април 2024


Хороскоп за днес, 27 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази събота, 27 април 2024, според зодията

Овен

Животът е приключение, но се опитайте да не мислите за миналото и възможностите, които сте пропуснали. Луната в Стрелец ще бъде в квадрат със Сатурн в Риби и това може да предизвика лоши чувства към хора или неща, които са ви направили лошо. Днес може да съжалявате, че сте го направили. Избягвайте да гледате стари снимки или тъжно да се разхождате по алеята на спомените; вместо това направете нещо ново и запомнящо се.

Телец

Винаги е добре да поемате рискове, които смятате, че трябва да опитате; все пак не забравяйте, че да помолите приятел да се присъедини към вас не означава, че той трябва или че ще го направи. По време на транзит на Луна в Стрелец в квадрат със Сатурн в Риби, може да сте сами, когато преследвате голяма (или потенциално възвишена) цел. Понякога по-ценният път е този, който ще трябва да извървите сами.

Близнаци

Никога не знаете кога ще срещнете някой специален и моментът може да ви се струва правилен, но все пак да е грешен. Луната в Стрелец в квадрат със Сатурн в Риби поставя кариерата ви в противоречие с това, което изглежда като потенциален бизнес или романтичен партньор. Можете да поискате телефонен номер, за да изпратите текстово съобщение, но е по-добре да изчакате след уикенда, за да осъществите първата връзка.

Вижте още: Любовен уикенд хороскоп за 27-28 април 2024

Рак

Може да се натоварите прекалено много днес и да натрупате твърде много неща в списъка си със задачи. По време на Луната в Стрелец в квадрат със Сатурн в Риби внимавайте да не предполагате, че всичко, което планирате, ще протече гладко. Оставете малко място за  закъснения, отмяна на срещи и пренасрочване. Опитайте се да не се стресирате върху нещата, които не можете да контролирате, и се съсредоточете върху това, което можете. 

Лъв

Искате да споделите най-добрите преживявания с хората, на които държите, и докато сърцето ви е на правилното място, не забравяйте, че времето е всичко.

Ако опитате нещо, което не работи, защо да го насилвате, ако можете да го направите, когато времето ви се струва подходящо? Луната в Стрелец квадратира Сатурн в Транзит на Риби може да бъде труден ден за планиране на спонтанно събитие. Дайте на нещата необходимото време и търпение, за да вървят добре.

Дева

Деви, домът е там, където е сърцето, но понякога искате да избягате и да се насладите на времето си. Понякога имате нужда от вашето пространство и Луната в Стрелец в квадрат със Сатурн в Риби е идеалното извинение да се занимавате с желанията си. Планирайте малко бягство. Отделете си приятно време само за себе си.

Везни

Имате тази сладка и чувствителна страна в себе си, но ако някой направи нещо, за да нарани приятел, той ще си получи заслуженото. Така че, по време на Луната в Стрелец в квадрат със Сатурн в Риби е добре да помислите, преди да говорите. Част от вас може да каже нещо, за да изравни резултата или да се увери, че човек знае, че е бил несправедлив или е сгрешил с поведението си. Това може да е ден за спор, ако не внимавате, Везни. Помислете предварително какъв може да бъде крайният резултат от един разговор, преди да се впуснете в него.

Вижте още: Ето кои са 3-те зодии с най-силен характер

Скорпион

Искате да се насладите на живота максимално и когато Луната в Стрелец е в квадрат със Сатурн в Риби, може да се окаже, че харчите малко повече, отколкото сте очаквали. Отидете в магазините със списък. Ако купувате неща онлайн, внимавайте да не купите това, от което мислите, че ще имате нужда по-късно. Обмислете използването на правилото за 24-часово изчакване, за да видите как ще се почувствате утре за същата покупка.

Стрелец

Може да сте известни със своята независима страна, но по време на Луната в Стрелец в квадрат със Сатурн в Риби вие сте изцяло свързани със семейството и искате да сте до хората, които обичате. Това е чудесен ден за събиране с вашите братя и сестри, братовчеди и дори деца. Уверете се обаче, че не споделяте твърде много мнението си. Слушайте какво имат да кажат другите. Бъдете внимателни.

Козирог

Ако обичате да изследвате духовни въпроси, днес е чудесен ден да потърсите информация онлайн. Луната в Стрелец в квадрат със Сатурн в Риби отваря очите ви за възприятие. Може да откриете нещо, което трябва да знаете за себе си. 

Водолей

Чудесно е да имате добри приятели и въпреки това понякога може да се чудите защо хората толкова много разчитат на вас. По време на Луна в Стрелец в квадрат със Сатурн в Риби приятел или познат може да изглежда като лепка. Поставете граници и бъдете сигурни, че сте наясно какво трябва да правят. Може да се почувствате зле, че сте толкова откровени, но винаги е по-добре да бъдете честни, отколкото да оставите негодувание да се появи, защото не сте говорили открито.

Риби

Вие сте готови да започнете нов живот, Риби, и Луната в Стрелец в квадрат със Сатурн в Риби може да донесе чудесна възможност да го направите. Може да сте готови да започнете свой собствен бизнес на свободна практика или да започнете дългото пътуване за постигане на така желана цел. Това ще бъде трудна работа, особено в първия ден, когато започнете; но също така ще бъде възнаграждаващо и си струва. Не спирайте, докато не стигнете там, където искате да бъдете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама