Любовно пожелание за 13 април 2024 според зодията


Любовно пожелание за 13 април 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 13 април 2024. 

Овен

"Трябва да си търпелив. Любовта не винаги е идеална. Тя е просто любов."

"Сватбеният агент"

Телец

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

Близнаци

"Любовта е вътрешен стимул, който ви тласка напред. Без любов не можете да прогресирате. Ако никого не обичате, вие не можете да учите. Вие трябва да обичате поне едно живо същество, за което да учите."

Петър Дънов

Вижте още: Любовен уикенд хороскоп за 13-14 април 2024

Рак

"Любовта винаги надделява над вярата в нея. Ежедневни думи, звучат така: ако знаеше колко те обичам! – И съдържат дълбока и безкрайна истина!"

Вилхелм Хумболт

Лъв

"В женското още от дете жената си я има. Дали е под миглите, или под ноктите, ала си я има, докато с мъжете не е същото. Един мъж, дето си няма брада, за да прежули една женска буза – не е никакъв мъж."

"Дервишово семе", Николай Хайтов

Дева

"Понякога трябва да си отделен от хората, които обичаш, но това не те кара да ги обичаш по-малко. Понякога ги обичате повече."

Рони Милър, "Последната песен"

Везни

"Няма значение какъв е проблемът, главният въпрос, върху който трябва да се работи, е любовта към себе си. Това е "магическата пръчка", която премахва проблемите."

Луиз Хей

Вижте още: Какво точно означава да си "вечен човек“ за всяка зодия

Скорпион

"Има легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла чучулигата и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка... или поне така е според легендата."

"Птиците умират сами", Колийн Маккълоу

Стрелец

"Единствената любов, която остава от така наречената "сексуална любов", е любовта, която е преживяла всичко: разочарования, падения, предателства, която е приела тъжния факт, че накрая не остава никакво друго желание, освен желанието да имаш някого до себе си."

Греъм Грийн

Козирог

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Водолей

"Ако обичате, но не ви обичат, откажете се. Ако ви обичат, но вие не обичате – премислете отново. Ако любовта е взаимна – борете се!"

Ошо

Риби

"В човешкото сърце винаги остава поне още една капка сила – докато е живо, докато се надява, докато вярва."

"Самуил", Димитър Талев

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама