Какво точно означава да си "вечен човек“ за всяка зодия


Какво точно означава да си "вечен човек“ за всяка зодия
Снимка: iStock

Всеки човек си представя, че някъде там има друг човек, с когото може да бъде цял живот. Че той ще е неговата сродна душа, другата му половината, неговият "вечен човек". Научете какъв е той според различните зодии.

Овен

Вие сте ентусиасти по природа, Овни. Обичате дивотията. Обичате да упражнявате смелост. И всички винаги са изумени от вашата прозрачност. Следователно, "вечен човек" за вас означава някой, който винаги е в движение. Някой, който е честен и смел като вас. Вашият човек не проявява плахост, но е бърз в действията, независимо от това какво могат да доведат. Той винаги е готов да отговаря на вашата енергия. Не е изненадан от непостоянното ви поведение и решения и дори от броя на хората, които ви разбират погрешно заради дръзката ви личност.

Телец

Това, което е ваше, ТРЯБВА винаги да бъде ваше. Вие сте упорит човек, който винаги получава това, което иска. Така че за вас "вечният човек" трябва да бъде някой, който е лоялен. Едва ли ви интересуват другите недостатъци. Можете да ги приемете с цялото си сърце, стига той винаги да гарантира, че ще е до вас. Неща като да ви позволява да проверявате телефона му в произволни моменти, да ви позволява да станете свидетел на неговите взаимодействия с други хора, да ви уведомява с кого е, са добри точки за вас. Вашият човек не ви презира, когато сте параноични, но просто го вижда като знак, че добре знаете стойността си, че не заслужавате изневяра.

Вижте още: Това са зодиите, които се доверяват най-лесно

Близнаци

Близнаци, вие сте един от хората, на които им е трудно да бъдат сами. Ще направите всичко, за да намерите партньор възможно най-скоро. Това е добре, защото се наслаждавате на приключението. След като откриете своя "вечен човек", той трябва да е някой, който е много комуникативен. Изразителен за това, което чувства, и внимателен към това, което казвате. Вие цените много комуникацията, защото знаете, че това е най-голямата връзка, която имате с човек. Някой, който не е толкова приказлив като вас, може да ви отблъсне. Или поне  трябва да гарантира, че винаги ще слуша вашите изказвания и драми. Трябва да е отзивчив.

Рак

Вие сте чувствителна душа. Вашият "вечен човек" определено е някой, който е отдаден, любящ и чувствителен. Някой, който разбира най-дълбоките ви мисли и променящите се настроения. Той е готов за вашата личност, защото винаги копнеете за лично пространство и време. Този "вечен човек", въпреки че знае вашите слабости, остава, защото е уверен, че наистина го обичате и че сте му 100% лоялни. Той знае, че нямате време за незрели игри, че имате нужда от неговото присъствие в живота си. Той е търпелив към вашето непредвидимо поведение. Той прави неща като да готви за вас, да се грижи за вас, когато сте болни, да ви гали от време на време. 

Вижте още: 3 зодии, на които винаги можете да разчитате

Лъв

Здравейте, ваше величество. Вие сте лидерът във връзката, но сте адски романтични. Вашият "вечен човек" ще направи всичко за вас, само за да ви угоди. Той не се плаши от високите ви амбиции както в живота, така и във връзката ви. Вярва на вашите решения, защото може да види, че така или иначе е от истинска любов. Въпреки че се държите като шефа във връзката, той се възхищава на вашата независимост. Оценява как цените както себе си, така и любовния си живот. Вашият "вечен човек" ви подкрепя във всеки аспект. Той не се цупи, ако трябва да работите извънредно, ако решите да се присъедините към организация, която може да погълне времето ви заедно, или ако просто искате да прекарате уикендите си за вашата страст. Не се обижда и плаши. Той знае, че можете да го компенсирате с романтичните си дела.

Дева

Вие сте човек, който живее около реалността. Вашият вечен човек разбира, че не преследвате диви цели. Той знае, че живеете според средствата си и че вашите принципи винаги се основават на осезаеми, очевидни идеи. Това означава, че той разбира, ако не искате да имате този голям празник за вашата годишнина. Той разбира дали вашите подаръци за него обикновено са полезни, а не изискани, луксозни. И най-вече, разбира, ако решите да оставите връзката ви да се охлади, докато не потръгне отново, вместо да се принуждавате един друг бързо да разрешите проблема. Вашият "вечен човек" знае, че чувствата не могат да ви контролират. Че вашият мозък е господар на сърцето ви, а не обратното. И все пак той обича как винаги го събуждате за реалността.

Везни

Везни, вие сте обсебени от равновесието. Виждате всичко еднакво, като мислите критично за него. Нищо чудно, че вашият "вечен човек" е толкова дълбоко разбиращ, колкото и вие. Някой, който си представя и претегля нещата. Който не реагира веднага, но съчувства на хората и вижда себе си във всяка ситуация. Той знае защо отнема много време, преди да решите и да отговорите на каквото и да било и това е, защото внимателно навигирате в мислите си. Той никога не иска да се възползва от вашето внимание. Връща услугата, която правите, защото знае, че желаете баланс. Не се ядосва веднага и никога не иска да се забърква с вас, защото след като избухнете, е наясно, че това вече е отнело много енергия от вас. Вашият "вечен човек" цени вашата доброта, вашите бавни, но сигурни решения и вашата искрена съпричастност. Той ще ви предпази от това понякога да не бъдете нащрек и никога няма да предизвика възмущението ви.

Вижте още: Жените от тези зодии са много по-красиви в зрелите си години

Скорпион

Вашата отрова предупреждава всички наоколо да не се забъркват с вас. Вие сте циник, но определено имате нужда от любов. За вас "вечният човек" е някой, на когото може да се вярва. Някой, който никога не може да провокира ужилването ви. Някой, който никога не може да ви предаде. Може да сте страшни, но той не трябва да се страхува от вас, стига да спечели и поддържа доверието ви. И с доверие расте интимността. Вие сте любител на физическата обич и затова вашият "вечен човек" трябва да ви удовлетворява най-много в леглото. Имате този различен вкус, когато става въпрос за правене на любов. Той трябва да се увери, че се наслаждавате на всичко и копнеете за повече. Вашият "вечен човек" е наистина отдаден на вас.

Стрелец

Винаги търсите доброто настроение и затова имате нужда от някой, който може да понася шума ви и да се наслаждава на веселата ви личност. Вие сте онзи безгрижен човек, на който не му пука за нищо. Следователно вашият "вечен човек" е някой, който е оптимист. Ще ви отблъсне, щом видите, че той е резервиран и мрачен. Той трябва да е толкова забавен, колкото и вие. Или винаги трябва да се смее на шегите ви. Знае колко е щастлив, че ви има в живота си, защото притежавате тази магия да успокоявате трудни ситуации и затова би искал да почувствате благодарност от него. Вашият "вечен човек" е някой, който знае какво наистина чувствате отвътре. Той е наясно кога просто се преструвате на щастливи. Знае кога всъщност имате бури в себе си. Вашият човек е най-добрият ви приятел. Някой, на когото можете да покажете кой сте наистина по всяко време. Той се смее и плаче с вас.

Козирог

Вие сте стара душа, Козирози. Имате тази зрялост, която може да уплаши другите. Винаги сте трудолюбиви и понякога неемоционални. Така че "вечен човек" за вас е някой, който може да ви извади от черупката ви. Някой, който ви примамва да се наслаждавате на живота. Той ще ви даде радостта, която никога не сте изпитвали, но в същото време ще ви подкрепя да бъдете отговорни. Просто той служи като вашето бягство, когато се чувствате затрупани с всичко, което трябва да направите. Вашият "вечен човек" ще ви помогне с вашите мечти и страст. Той ще направи всичко лесно за вас. Няма да ви накара да се почувствате скучни, но ще ви подхранва, като ви избави от токсични, светски рутинни дейности. Ще подправи вашия монотонен свят.

Вижте още: От какво се нуждае всяка зодия, за да се чувства пълноценно

Водолей

Често ви смятат за странни заради вашето поведение и мислене, но вие очаровате хората с интелигентността си. С този факт, "вечен човек" за вас е някой, който се придържа към вашите принципи. Който не им се смее, а ги изучава и живее с тях. Той не се срамува от това как мислите, от това как решавате нещата по различен начин и се гмурка във вашата дълбочина. Знае, че зад това спокойствие се крият буйни гласове на диви идеи и радикални концепции. Той обича вашата дълбочина, защото се учи от нея и има чувството, че попива вашата мъдрост. Той винаги ще обича да открива и осъзнава неща с вас. Ще споделяте философии, които да бъдат поставени в центъра на вашата връзка.

Риби

Най-романтичният, най-милият знак. Радвате се на осезаема привързаност. Един "вечен човек" за вас е просто някой, който също е малко детински. Някой, който ревнува. Някой, който все още иска да разменя сладки подаръци с вас. Който прави обещание всеки път, когато се съберете отново след дребна кавга. Вие се наслаждавате на тези неща, Риби и никога няма да искате някой, който е твърде сериозен и зрял. Вашият "вечен човек" оценява вашата детска романтика и дори и да не може напълно да съответства на вашата нежна и изразителна любов, той ще ви позволи да растете. В същото време той ще бъде там, за да ви внушава, че любовта не трябва винаги да е тип шоколадови бонбони и цветя. Той ще разшири перспективите ви за любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама