Таро карта за всяка зодия за 14 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 14 април 2024
Снимка: iStock

Ето какво предсказва вашата карта Таро според зодията за неделя, 14 април 2024.

Овен - Крал на чашите

Овни, известни сте със силата си. Но знаете ли също, че силата идва в много форми? Понякога то е със силна воля, друг път приема формата на доброта и благодат. Всъщност спокойният отговор често изисква повече сила, отколкото скандал. Това ще разберете днес.

Телец - Три чаши

Време е за празнуване, Телци! Тази карта подчертава многото благословии около вас. Ако можете, поканете гости в дома си или се насладете на забавна дейност навън.

Близнаци - Осмица чаши

Когато се откажете от нещата, които не са предназначени за вас, ще можете да поканите това, което е. Тази карта служи като подкана да наблюдавате. Тук става въпрос за фиксиране на вашата енергия - какво ще бъде плодотворно?

Вижте още: Тези 3 зодии могат да покорят всеки мъж

Рак - Три пентакли

Имате ли умения или таланти, които искате да монетизирате? Сега е моментът да предприемете действия.

Лъв - Девет чаши

Ако искате да тренирате повече, поставете постелката си за йога там, където ще я видите. Както се казва, вие сте сборът от петимата си най-близки приятели. Избирайте вашето обкръжение мъдро.

Дева - Два пентакъла

Може да навлизате в непознати води или да предприемете потенциално рисковано начинание. Картата ви за деня трансформира всяка тревожна енергия във вълнение. Вместо да претегляте потенциалните лоши резултати, мислете с оптимизъм.

Везни - Страница на жезли

Приемането на думи или критики от другите може да бъде сила. Отварянето на вашето съзнание за място за развитие от гледна точка на другите може да бъде катализатор.

Скорпион - Светът

Получаването на всичко, което някога сте искали, може да бъде едновременно непосилно и същевременно неудържимо. Имате толкова много красиви дарби и таланти, че би било жалко да не ги споделите със света.

Вижте още: 3 зодии, които ще имат късмет в любовта до края на април 2024

Козирог - Луната

Скрити неща излизат наяве, особено в любовен план. Може да се чудите дали даден човек е добър приятел, или иска повече.

Водолей - Кралица на жезлите

Каквото посеете, това ще пожънете. Въпреки че може да чувствате, че усилията ви в момента остават незабелязани, в крайна сметка плодът ще порасне. Съсредоточете се сега върху изграждането на това, което искате да видите, и продължете да работите усилено.

Риби - Асо жезли

Имате брилянтна идея, но тя изисква работа. Не позволявайте на мотивацията да умре толкова бързо, колкото се е появила. Начин да останете последователни е да практикувате това, което искате да правите в по-малки, по-реалистични обеми за по-дълъг период от време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама