Интериорни трикове, които ще накарат дома ви да изглежда по-скъп


Интериорни трикове, които ще накарат дома ви да изглежда по-скъп
Снимка: Istock

Някои собственици на жилища са готови да направят всичко необходимо, за да увеличат стойността на дома си. За съжаление, много от тези ремонти излизат толкова скъпи, че понякога не си заслужават инвестицията. Това не означава, че не можете да получите по-луксозен външен вид на дома си чрез някои трикове. Всъщност, само използването на различни цветове по определени начини може да помогне да разширите визуално пространството, според експерти.

Вижте още: Пълно преобразяване: Спалня и баня в стил Барби (СНИМКИ)

1. Златни акценти

Златните акценти ще дадат простор на дома ви и той ще изглежда по-луксозен. Независимо дали са под формата на позлатени рамки за картини, осветителни тела или малки декорации, тези щрихи могат да влеят царствено усещане от висок клас във вашия дом. Златото означава разкош и богатство – то е непосредствен идентификатор на лукс.

2. Зелени растения

Добавянето на малко зеленина към вашия дом е един от най-простите и рентабилни начини да го трансформирате, според интериорните дизайнери.

Стайните растения и дори обикновената ваза с цветя могат да направят пространството по-луксозно.

Ако не сте фен на грижата за растенията, можете също да потърсите няколко стръка имитация на зеленина от висок клас, която може да се използва през цялата година в различни ситуации

Вижте още: Ще живеем в еко домове изработени от гъби

3. Цветът на стените

Когато става въпрос за стените на дома, неутралните цветове все още са най-добрият избор. Ако обаче направите една от стените в по-тъмен цвят, то веднага ще дадете визуална дълбочина на жилището си. По-тъмните неутрални цветове добавят интимност и уют, издигайки атмосферата на пространството.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама