Мадона с огромен жест, организира безплатен мегаконцерт (СНИМКА)


Мадона с огромен жест, организира безплатен мегаконцерт (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Само след месец Мадона планира да зарадва своите фенове с невероятен жест. Поп-легендата ще изнесе безплатен мегаконцерт на 4 май на легендарния плаж Копакабана в Рио де Жанейро, за да отпразнува края на турнето си, съобщиха организаторите, както и самата певица.

Това ще бъде единственият безплатен концерт в рамките на турнето "Celebration Tour" и най-мащабният досега. 

Концертът има за цел да благодари на всички фенове на Мадона в Бразилия, където за последен път тя пя през 2012 г.

Вижте още: Нешка Робева: Ванга ми каза, че извънземните се вселяват в деца

Повече за мероприятието

Грандиозният спектакъл ще бъде единственият ѝ концерт в Южна Америка в рамките на това турне, с което отбелязва 40-годишнината на кариерата си. Очаква се да има пирошоу, а присъстващите да надхвърлят един милион. Логистиката тече с пълна сила, казват организаторите.

През 2006 г. концертът на The Rolling Stones в Копакабана е привлякъл между 1,2 и 1,5 милиона души, според оценките, пише БГНЕС.

Турнето "Celebration"

Здравословното състояние на Мадона наложи прекратяване на мащабното ѝ турне "Celebration", което разочарова много от феновете ѝ. Няколко месеца по-късно поп иконата откри турнето си "Celebration" в Лондон. Северноамериканското турне на Мадона започна на 13 декември в Ню Йорк и ще продължи до 24 април с концерт в столицата на Мексико. 10 дни по-късно ще е големият финал в Рио. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама