Нешка Робева: Ванга ми каза, че извънземните се вселяват в деца


Нешка Робева: Ванга ми каза, че извънземните се вселяват в деца
Снимка: bTV

Нешка Робева е най-известната ни треньорка по художествена гимнастика. От друга страна, баба Ванга е истински феномен и световноизвестна пророчица. Двете са имали доста срещи, а известната спортистка и до ден днешен си спомня по-емблематичните от тях. Пред „България днес“ Робева е направила сензационни разкрития, свързани с Ванга и извънземните цивилизации.

Нешка Робева за разказа на Ванга

"Не мога да си спомня точно годината, когато чух това от Ванга, 1991-ва или 1992-ра. Но тогава в Пловдив започнаха да говорят за един "Кики", така бяха нарекли "зеленото човече" или полтъргайста, вселил се в дома на пловдивското семейство Мичеви и даващ "сигнали" на дъщеря им Десислава. И както говорехме, я попитахме: "Лельо Ванга, вярно ли е, че ще идват извънземните?". И тя каза: "Не". И тогава й зададохме и този въпрос: "А има ли извънземни? И тя ни отговори, че има. Не само че ги има, но и са най-различни. „От Козирога имат канал към Земята" - това бяха точните ѝ думи.

Вижте още: Архиви за необяснимото: Паранормалната библиотека на 4 километра под земята

Описанието на Ванга съвпада с това, което виждаме в египетските пирамиди - човек с птича глава, с люспи по тялото като риба, така ни го представи тя. Спомням си отлично всичко, защото съм виждала тези фигури и веднага ми направи впечатление.


Леля Ванга каза още, че не всички извънземни са добронамерени. Може би не употреби точно тази дума, но смисълът е същият. "Но другите, каза тя, са лоши.“ Според нея те се вселявали в човеците с чисти души. Даже спомена деца - 13-14-15-годишни. Според нея те ставали агресивни, започвали да не слушат родителите си. Затова се карат, затова се бият. Тя смяташе, че те използват нашето тяло, за да могат да съществуват.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама