Няма да познаете Маги от "Ергенът" на тази СНИМКА


Няма да познаете Маги от "Ергенът" на тази СНИМКА
Снимка: Facebook Магдалена Томова

Магдалена Томова е сред фаворитките за сърцето на Александър Младенов. Самата блондинка не крие, че има силни симпатии към синеокия бизнесмен, което не се нрави на голяма част от участничките в "Ергенът". Дори се върти упорит слух, че именно тя е голямата победителка в романтичното риалити.

Ние се разровихме в социалните мрежи и намерихме стара снимка от преди доста година, на която Маги е брюнетка. Както сами можете да видите, тя е доста различна с по-тъмна коса.

Вижте още: Христиана от “Ергенът” разкри защо е влязла пияна в шоуто (ВИДЕО)

Коя е Магдалена Томова

Магдалена Томова е от град Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Магдалена споделя ежедневието си с две прекрасни кучета, с които обичат да се разхождат из природата. Спортът е неизменна част от живота ѝ, като обожава да изкарва негативната енергия от себе си с тренировки по бокс. Смята се за честен и откровен човек и никога не подмива несправедливост мълчаливо. Готова е на секундата да влезе във всеки спор, алергична е към лъжата, лицемерието, наглостта и безотговорното отношение. През 2006 г., на крехка възраст, Магдалена печели конкурса „Мис Варна“, а с това интересът към нея скача лавинообразно. Тогава тя прави грешен избор, заблуждавайки се, че е срещнала правилния човек. От дистанцията на времето, Маги вижда себе си като объркано момиче, за което единствените важни неща са били скъпите вещи и екзотичните почивки. Не съжалява, обаче, за нищо, защото вярва, че е взела уроците си и е натрупала житейски опит, който я е превърнал в силна и уверена жена. Магдалена вече знае какво иска – любов, деца и уютен семеен дом.

Вижте още: Теа от "Ергенът" лъсна в гола фотосесия (СНИМКИ)


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама