Ан Хатауей: Караха ме да се целувам с 10 момчета на прослушване (СНИМКА)


Ан Хатауей: Караха ме да се целувам с 10 момчета на прослушване (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Актьорската професия определено не е лесна, макар за зрителите да изглежда другояче. Ан Хатауей пък е от актрисите, които не се притесняват да споделят за трудностите в бранша, като например как е направила аборт, докато играе бременна жена. 

Поредно разкритие за кино индустрията идва от чаровната актриса. Ан разказа в интервю за списание "V Magazine" как е преминала тест за "химия между партньорите" преди снимки - с целуване на редица момчета. Според 41-годишната актриса преди 20 години това се е смятало за съвсем нормално и обичайно.

Вижте още: Помните ли Тейлър Лаутнър от „Здрач“? Ето къде е днес! (ВИДЕО)

Скандалното разкритие

"През 2000 г. - и това наистина ми се случи - се смяташе за нормално да се поиска от актьора да се целува с други актьори, за да се провери химията", каза тя. По думите на актрисата това не ѝ е харесвало, но не е имала нищо против, защото не е искала да я възприемат като "трудна".

"Казаха ми: "Избрана си за една роля и трябва да се целунеш с десет момчета. Не се ли вълнуваш?". А аз си помислих: "Има ли нещо нередно в мен, защото не бях развълнувана. Помислих си, че това звучи грубо.

Никой не се е опитвал да се държи ужасно или да е искал да ме нарани. Просто беше много такъв моментът и сега знаем по-добре как трябва да се постъпва в такива ситуации".

От няколко години на снимачните площадки често работят координатори на интимните сцени, чието задължение е да се грижат актьорите да се чувстват комфортно, пише БГНЕС.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама