Анелия наруши мълчанието: Слагали певицата край на кариерата си?


Анелия наруши мълчанието: Слагали певицата край на кариерата си?
Снимка: Facebook

В последните няколко седмици упорит слух в медийното пространство разтревожи феновете на певицата Анелия, според който звездата приключва окончателно с кариерата си. Поп-фолк изпълнителката най-накрая реши да наруши мълчанието и да коментира новината.

Вижте още: Оливия Мън обяви, че е била болна от рак (СНИМКИ)

 

"Здравейте, приятели! От известно време има непрекъснато някаква информация за мен, на която първоначално не обърнах внимание, но имайки предвид последната статия, която прочетох за себе си, а тя е от рода на Анелия спира своята кариера е меко казано притеснителна за мен", сподели в стори в Instagram Анелия и допълни:

Вижте още: Иво Сиромахов: Фрази, които всяка жена иска да чуе от мъжа си

"Това не ми е стила на живот и работа и въобще като човек да се обяснявам. Но тази статия е твърде притеснителна и тъй като са пълни глупости, реших да се включа и да направя кратко стори и да ви обясня, че дори в момента съм организирала с моите екипи този месец да снимам три клипа за всички вас", казва още фолк певицата.

Анелия обаче не коментира по никакъв начин другия слух, в който забъркаха името ѝ, а именно, че се е разделила с годеника си - хазартния бос Любомир Захаринов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама